Πρόβα για τη Δανάη – δροσιά στον Καύσωνα

Facebook
Twitter
LinkedIn

Γράφει η Δήμητρα Γκουντούνα

Πρωινή δροσιά μέσα στον καύσωνα το πρωινό μου… πάντα με συγκινούσαν  τα τυχαία ραντεβού στη ζωή μου με τους ανθρώπους που διαθέτουν ένα πηγαίο ταλέντο η στην υποκριτική η στη μουσική γενικά στην τέχνη.

Και όταν κάτι δεν είναι σε συνάντηση για συνέντευξη καθιερωμένη οπότε και οι  συνομιλητές δεν μπορεί να  είναι απόλυτα ειλικρινής και οι συναντήσεις γίνονται τυχαία σε πρωινό καφέ με πρόβες για μουσική παράσταση ε τότε ναι αξίζει τον κόπο να διαβάζεις τους ανθρώπους. Έτσι και έγινε σήμερα που συνάντησα τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη να ερμηνεύει τον ρόλο του , να αφηγείται ,να τραγουδάει,  και μ ΄ ένα πηγαίο χιούμορ στις δυο κουβέντες που ανταλλάξαμε στο διάλλειμα της πρόβας. Είναι πάντως γεγονός ότι οι ηθοποιοί που βγαίνουν από την σχολή του Κάρολου Κούν κουβαλούν στη συνέχεια της πορείας τους το ήθος και την ευαισθησία που είχε ο δάσκαλος και ας έχει φύγει από τα επίγεια, χρόνια πριν.

Για την ζωή της Δανάη η παράσταση, κάτω από την μπαγκέτα  του Δημήτρη Μαλισσόβα και την μουσική καθοδήγηση του Δαυιδ Ναχμία. Με μια έξοχη  Αννα Φόνσου στον ομώνυμο ρόλο σε κείμενα της Ευσταθίας που σε μεταφέρει στη δεκαετία του ΄20 με την ερμηνεία της σε τραγούδια της εποχής..  Δεν θα δώσω τίποτα περισσότερο για την παράσταση που θ΄ ανέβει στις 26 Ιουνίου στο Badminton για να το συζητήσουμε με τους φίλους- αναγνώστες όταν θα έχουμε δει όλη την παράσταση…

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.