Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ τραγουδάει στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

Facebook
Twitter
LinkedIn

Μια μοναδική και ξεχωριστή βράδια πρόκειται να απολαύσουμε την Δευτέρα 7 Ιουλίου στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας! Εκεί όπου για πρώτη φορά θα συναντηθούν επί σκηνής κάποιοι από τους πιο σημαντικούς τραγουδιστές του λαϊκού πενταγράμμου και όχι μόνο!

Και εάν αναρωτιέστε τι ενώνει τον Βασίλη Καρρά, τον Γιάννη Πλούταρχο, τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και τον Χάρη Χαλκίτη η απάντηση είναι …  η Κωνσταντίνα!

Η αγαπημένη Κύπρια τραγουδίστρια με την χαρακτηριστική κρυστάλλινη φωνή, έχει ερμηνεύσει με τους παραπάνω καλλιτέχνες, μερικά από τα πιο πετυχημένα και διαχρονικά ντουέτα! Τραγούδια που έγιναν πολύ μεγάλες επιτυχίες και που ακόμα και σήμερα ακούγονται στους ραδιοφωνικούς σταθμούς και τα clubs!

“Καίγομαι” με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, “Καυτές Βραδιές” με τον Χάρη Χαλκίτη, “Το Δηλητήριο” με τον Βασίλη Καρρά, “Η Καρδιά μου είναι Ζαλισμένη” και “Τι μπήκε Ανάμεσά μας” με τον Γιάννη Πλούταρχο και το “Κι Αυτό το Βράδυ” με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου!

Το παρόν θα δώσει και ο μεγάλος μας συνθέτης Κώστας Χατζής, ο όποιος είχε βοηθήσει την Κωνσταντίνα στα πρώτα της βήματα. Μάλιστα ήταν ο άνθρωπος που προέτρεψε την Ντίνα Κωνσταντίνου όπως εμφανιζόταν τότε, στην περιοδεία τους, να χρησιμοποιήσει το όνομα της σαν καλλιτεχνικό.

Έτσι “γεννήθηκε” η Κωνσταντίνα!

Ιδιαίτερη στιγμή θα αποτελέσει η εμφάνιση της παιδικής χορωδίας του Δήμου Νίκαιας στο τραγούδι “Μια Ελλάδα Φως”. Το τραγούδι, με μουσική του  διεθνούς φήμης Έλληνα μουσικοσυνθέτη Yianni και με τους εκπληκτικούς στίχους, που υμνούν την Ελλάδα και την Κύπρο, της Τασούλας Θωμαϊδου ερμηνεύτηκε  με μοναδικό τρόπο από την Κωνσταντίνα, αγαπήθηκε πολύ και μάλιστα έχει  ενταχθεί και στις σχολικές γιορτές! Έτσι με τον δικό τους τρόπο τα παιδιά της χορωδίας θα μας θυμίσουν τι είναι η Ελλάδα!

Από την Κύπρο ειδικά για την συναυλία θα έρθουν και τα αδέλφια της Κωνσταντίνας, Άντρος και Χαρά Κωνσταντίνου! Οι δυο τους είχαν εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision το 1997, με το τραγούδι “Μάνα μου”, σε μουσική και στίχους που έγραψε για την πατρίδα τους η ίδια η Κωνσταντίνα!  Το τραγούδι κατέκτησε την πέμπτη θέση και αποτελεί τη καλύτερη θέση που έχει λάβει η Κύπρος στον διαγωνισμό!

Την Δευτέρα 7 Ιουλίου, λοιπόν, “Η Δική μας η Αγάπη” φοράει τα γιορτινά της και μας περιμένει σε μια βραδιά που θα θυμόμαστε για καιρό!

Καλλιτεχνική Επιμέλεια – Ενορχήστρωση Προγράμματος: Γιώργος Παγιάτης

Info:

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Ώρα έναρξης: 21:30

Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

Ακροπόλεως & Νέστορος (Άλσος Αγ. Φιλίππου)

 

Τιμές Εισιτηρίων

Προπώληση 7 ευρώ (τα πρώτα 1000 εισιτήρια)

και στη συνέχεια η τιμή θα διαμορφωθεί στα 9 ευρώ

Ταμείο: 12 ευρώ

Άνεργοι, ΑμεΑ, Φοιτητές, Σύλλογοι: 7 ευρώ

Σημεία Προπώλησης

 

On Line

www.viva.gr

www.123tickets.gr

 

Τηλεφωνικά

11876

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

 

Μαζί της επί σκηνής οι:

Βασίλης Καρράς, Γιάννης Πλούταρχος, Μάκης Χριστοδουλόπουλος,

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Χάρης Χαλκίτης,

Άντρoς & Χαρά Κωνσταντίνου, Παιδική Χορωδία Δήμου Νίκαιας, Alma Danza

 

Special Guest εμφάνιση: Κώστας Χατζής

 

Οι καλλιτέχνες και οι λόγοι πίσω από την συμμετοχή τους

 

Καταστήματα

Public

Παπασωτηρίου

Seven SPOTS

ΙΑΝΟΣ

 

Δημαρχεία

Νίκαιας (Π. Τσαλδάρη 10, Τηλ.: 2104278289)

και Αγ. Ι. Ρέντη (Μπιχάκη 8)

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.