Όταν ο Γιάννης Γαβρίλης κάθε Δευτέρα μιλάει για Θέατρο

Facebook
Twitter
LinkedIn

της Λαμπριάνας Κυριακού

Συχνά γράφω για εκπομπές και πρόσωπα που δεν μπορούν να περνούν απαρατήρητα  από τις αιωρούμενες σελίδες του διαδικτύου. Αυτή τη φορά θα μιλήσω για ένα συνάδελφο, δημοσιογράφο, εραστή της Τέχνης, πιστό εργάτη του επαγγέλματος. Τον φίλτατο φίλο, Γιάννη Γαβρίλη Καράσογλου. Χρόνια στην ΕΡΤ και στο Δεύτερο πρόγραμμα.

Ο Γιάννης Γαβρίλης, με το κλείσιμο της ΕΡΤ,  «εγκαταστάθηκε» μαζί με τους υπόλοιπους συνάδελφους του, στα  γραφεία απέναντι από το Ραδιομέγαρο. Ανήκει πια στο δυναμικό της ertopen.com. Χωρίς μισθό, περνώντας αρκετές ώρες της ημέρας δουλεύοντας,   έβγαλαν ξανά στον αέρα το Δεύτερο Πρόγραμμα, χαρίζοντας ξανά στον κόσμο ένα ραδιόφωνο  που μεταδίδει την αληθινή πλευρά της Τέχνης.

Ο Γιάννης Γαβρίλης, έχει την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τον τίτλο  «Στα φώτα της Ράμπας». Κάθε Δευτέρα 13:00 – 14:00, βγαίνει  στον αέρα από τη συχνότητα 106,5. φιλοξενεί το θέατρο. Αναλύει τις παραστάσεις μαζί με τους πρωταγωνιστές του, βάζοντας τον ακροατή στο παιχνίδι της γνώσης  και όχι του lifestyle. Στην πραγματικότητα μιλάει το ίδιο το θέατρο για το θέατρο.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.