Στην εντατική η Τζόνι Μίτσελ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Αναίσθητη στο σπίτι της στο Λος Άντζελες χθες το απόγευμα βρέθηκε η εμβληματική μουσικός Τζόνι Μίτσελ με αποτέλεσμα να διακομιστεί στην εντατική. Σύμφωνα πάντως με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της, πλέον νοσηλεύεται «σε καλή διάθεση».

 

Η εμβληματική μουσικός Τζόνι Μίτσελ είναι στην εντατική, αφού βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της στο Λος Άντζελες χθες το απόγευμα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της, η Τζόνι Μίτσελ «ανέκτησε τις αισθήσεις της στο ασθενοφόρο που την μετέφερε στο νοσοκομείο». «Βρίσκεται στην εντατική, υποβάλλεται σε εξετάσεις, είναι ξύπνια και σε καλή διάθεση», προστίθεται.

Τον περασμένο Δεκέμβριο η Τζόνι Μίτσελ είχε δηλώσει στο περιοδικό Billboard ότι πάσχει από μία σπάνια δερματική ασθένεια, το σύνδρομο Μόργκελονς, που την εμποδίζει να συνεχίσει τις εμφανίσεις της.

Από την ιστοσελίδα της σήμερα καλούνται οι φαν της να την έχουν στη σκέψη τους.

«Ανάψτε ένα κερί και τραγουδίστε ένα τραγούδι, ας τής στείλουμε όλοι τις ευχές μας».

Η Τζόνι Μίτσελ μπήκε στο Rock and Roll Hall of Fame το 1997. Έλαμψε κατά τη διάρκεια των δεκαετιών ΄60 και ΄70. Γνωστά άλμπουμ το «Clouds», το «Ladies of the Canyon» και το «Blue».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.