Παρουσίαση βιβλίου: “Πρίγκιπας και Φτωχός” στις 5 Δεκεμβρίου στον ΙΑΝΟ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, στον ΙΑΝΟ, στις 13:00μ.μ, με αφορμή το βιβλίο της Κέλλυς Σταμουλάκη «Πρίγκιπας και Φτωχός», οι εκδόσεις Διάπλαση, η συγγραφέας, οι ερμηνευτές των τραγουδιών και οι ηθοποιοί σας υπόσχονται ένα μαγικό ταξίδι στο Λονδίνο του 16ου αιώνα παρέα με τις μελωδικές νότες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

 

Παίζουν και τραγουδούν: Μελίνα Κανά, Κωνσταντίνα, Τάσος Χαλκιάς, Μαυρίκιος Μαυρικίου, Ορέστης Τρίκας, Δημήτρης Σταματελόπουλος, Νίκη Γρανά, Λευτέρης Τσάτσης, Παύλος Εμμανουηλίδης, Πάνος Τοψίδης, Ελένη Καρβέλη, Αγγελική Παρδαλίδου, Νίκος Παρασκευόπουλος, Δάφνη Καφετζή, Έλενα Παπαδημητρίου, Γιώργος Σαμαράς.

 

Αφηγείται η Κέλλυ Σταμουλάκη


Για παιδιά από 4 ετών και άνω

Eίσοδος ελεύθερη


Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.


 

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Δύο παιδιά που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό αποφασίζουν να ζήσουν το ένα τη ζωή του άλλου. Το ένα αγόρι είναι ο πρίγκιπας Εδουάρδος και το άλλο ο Τομ, ένας φτωχός ζητιάνος. Παιχνίδια της ζωής συνωμοτούν και τότε θα ξεκινήσει μια σειρά από απίστευτα μπερδέματα και συναρπαστικές περιπέτειες, γεμάτες αγωνία και καυστικό χιούμορ, που θα μας οδηγήσουν στην αναζήτηση της δικαιοσύνης.

Πόσο εύκολο είναι να είσαι πρίγκιπας; Και πόσο εύκολο φτωχός; Πώς είναι να ζεις χωρίς χαρά; Πώς είναι να ζεις χωρίς λεφτά; Κι αν αλλάζανε οι ρόλοι; Μια χαρά θα ήταν όλοι;

 

Το βιβλίο περιέχει CD

με αφήγηση, θεατρικούς διαλόγους και τραγούδια με τους:

 

Μελίνα Κανά, Κωνσταντίνα, Τάσο Χαλκιά,

 

Μαυρίκιο Μαυρικίου, Ορέστη Τρίκα, Δημήτρη Σταματελόπουλο,

 

Νίκη Γρανά, Λευτέρη Τσάτση, Παύλο Εμμανουηλίδη, Πάνο Τοψίδη,

 

Ελένη Καρβέλη, Αγγελική Παρδαλίδου, Νίκο Παρασκευόπουλο,

 

Δάφνη Καφετζή, Έλενα Παπαδημητρίου, Γιώργο Σαμαρά.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.