Ποιοι επώνυμοι διασκέδασαν στο Gelee Royale και στο Nikkei στο Κολωνάκι

Facebook
Twitter
LinkedIn


Πήρα τους δρόμους μια βραδιά – λέει το τραγούδι – και το Νεκτάριο Σκαμνάκη ρωτούσα ποια καλά παιδιά του καλλιτεχνικού χώρου  απαθανάτισε ο φωτογραφικός  φακός του αυτές τις μέρες. Και τι δεν μου έστειλε ο άνθρωπος,  και τι δεν μου είπε:


Θα αρχίσω βεβαίως από τα δικά μου καλά παιδιά που αγαπώ ιδιαίτερα. Ξέρετε το Gelee Royale στο κολωνάκι; Φοβερό μπαράκι.. πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Έχω πάει πολλές φορές.   Ένα βράδυ λοιπόν  Κυριακής, εκεί διασκέδασε ο θίασος της παιδικής παράστασης «Πρίγκιπας και Φτωχός» της Κέλλυς Σταμουλάκη. Είδαμε τον Ορέστη Τρίκα, τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, τη Νίκη Γρανά, την Αγγελική Παρδαλίδου, την Ελένη Καρβέλη και τον Πάνο Τοψίδη. Ταλαντούχοι ηθοποιοί και μουσικοί  όλοι τους.


Στο περουβιανό εστιατόριο Nikkei, εντοπίσαμε ανανεωμένη την  Κρυσταλλία. Την ξέρετε…  παλιότερα ήταν στους Otherview, όπου αποχώρησε για να συνεχίσει μια πιο μοναχική πορεία στον κόσμο του τραγουδιού.   Από τα καλά παιδιά, ξέρει από σταθερά βήμα και καλές επιλογές.   Φέτος  ερμηνεύει το τραγούδι των τίτλων της νέας κωμικής σειράς του Αlpha «Οι Άσφαιροι».


Στο περουβιανό εστιατόριο Nikkei εντοπίσαμε και ακόμα μια τραγουδίστρια την Ελένη Χατζίδου μαζί με τον σύντροφο της Άρη Σοϊλέδη, όπου απόλαυσε ένα απολαυστικό  ρομαντικό δείπνο.

Στο Nikkei λοιπόν π φωτογραφικός φακός εντόπισε έναν από τους πιο ωραίους άνδρες του θεάτρου τον ηθοποιό Τάσο Νούσια – εννοείται με παρέα – όπου απόλαυσε τις περουβιανές γεύσεις του εστιατορίου.



Στο ίδιο εστιατόριο πέρασε μια όμορφη βραδιά και ο Βασίλειος Κωστέτσος. Μετά το τέλος της επίδειξης του, πήρε αγκαζέ τις δύο μούσες του, την τραγουδίστρια Μαρία Εγγλέζου και την αθλήτρια Πηγή Δεβετζή, και απόλαυσαν τις εξαιρετικές γεύσεις του Nikkei στο Κολωνάκι.



Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.