ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ και ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ στο APOTHEKE

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ένα νέο στέκι εμφανίσθηκε στην νυχτερινή Αθήνα, με την αίγλη του προκατόχου του (του θρυλικού Wild Rose) και την υπογραφή της Χριστίνας Παππά.

Πρόκειται για το APOTHEKE στην Πανεπιστημίου 10 (στην στοά) που παρά το νέο της ηλικίας του έχει ήδη φιλοξενήσει καταξιωμένους καλλιτέχνες και έχει κερδίσει την αγάπη όσων αγαπούν την νυχτερινή ποιοτική διασκέδαση.  Ένα live stage στον πιο ζεστό χώρο της Αθηναικής μουσικής σκηνής.

 

Στο APOTHEKE θα συνυπάρξουν για πρώτη φορά  επι σκηνής, οι Γιώργος Χρήστου και Γιάννης Παπαποστόλου, που μέσα από την φιλία που τους συνδέει χρόνια αλλά και την επαγγελματική τους συνεργασία, υπόσχονται να μας χαρίσουν κάθε Πέμπτη, ένα μουσικό ταξίδι σε τραγούδια του σήμερα και του χθές, που γνωρίσαμε, αγαπήσαμε και που μας έκαναν να αισθανθούμε και να διασκεδάσουμε.

Μαζί τους η ανερχόμενη και ταλαντούχα ερμηνεύτρια Έλενα Κορωναίου, στα τύμπανα ο Σάκης Παπαδόπουλος, στο μπάσο ο Πέτρος Τριανταφυλλόπουλος, στην κιθάρα ο Πάνος Κυρτσέλης, στα κρουστά ο Κώστας Μπάσαρης και στα πλήκτρα ο μαέστρος Λεωνίδας Φαμέλης.

Ρεπερτόριο του live : Η Έλενα Κορωναίου ανοίγει το live με ξένα και σύγχρονα  Ελληνικά αγαπημένα τραγούδια για να υποδεχθεί στην σκηνή τον Γιώργο Χρήστου και τον Γιάννη Παπαποστόλου που θα παρασύρουν το κοινό με γνωστά ακούσματα, τόσο των ιδίων όσο και από όλο το φάσμα της Ελληνικής μουσικής.

 

Σαν τον παλιό καλό καιρό, το κοινό θα απολαύσει μέσα σε ένα υπέροχο περιβάλλον, μουσικές, του σήμερα και του χθές και θα παρασυρθεί σε ένα μουσικό ταξίδι ποιοτικής διασκέδασης, στο δικό του στέκι. Στο APOTHEKE. Εκεί που η φιλία συναντά το κοινό πάθος…..

 

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιάννης Παπαποστόλου – Λεωνίδας Φαμέλης

 

{youtube}mtyYxEmhnk{/youtube}

 

Πού? Στο APOTHEKE (παλιό Wild Rose) Πανεπιστημίου 10 (στην στοά Ζολώτα) https://www.facebook.com/apothekeliveclub/?ref=ts&fref=ts

Πότε? Κάθε Πέμπτη από τις 4 Φεβρουαρίου και μετά

Τι ώρα? Μετά τις 10:30

Διάρκεια? 3 ώρες περίπου με ένα μικρό Dj Set διάλλειμα

Είσοδος 10€ με ποτό και το δεύτερο ποτό 7€ (στην κλασική μπάρα του Apotheke)

Mπουκάλι? 100 euro (απλή φιάλη)

Κρατήσεις? 210 3626585 – 6988571461

 

 

Οι Γιώργος Χρήστου και Γιάννης Παπαποστόλου συστήνονται στο κοινό:

Μας συνδέει  πολυετής φιλία, λένε.

Μέχρι “χθες” κοινός τόπος συνάντησης μας, η πόλη του Βόλου. Τόπος καταγωγής του Γιώργου Χρήστου, τόπος καταγωγής και διαμονής του Γιάννη Παπαποστόλου.

Τον περασμένο Αύγουστο και έπειτα από την παρότρυνση και στήριξη της αδελφικής πλέον φίλης του Χριστίνας Παππά, ο Γιάννης Παπαποστόλου, αποφασίζει να κάνει επαγγελματική στροφή και να κυνηγήσει το όνειρο του. Στροφή στο τραγούδι και την μουσική με πρώτο επαγγελματικό βήμα την υπογραφή συμβολαίου αποκλειστικής συνεργασίας με την δισκογραφική εταιρία του ομίλου ΑΝΤ1 Heaven Music. Τον Σεπτέμβριο του 2015 κυκλοφορεί το πρώτο του digital single με τίτλο “Άγρυπνος φρουρός”, σε μουσική του Λεωνίδα και Γιώργου Φέμελη και στίχους του Δημήτρη Σπυρόπουλου.  Παράλληλα κυκλοφορεί το βιντεοκλίπ του τραγουδιού με πρωταγωνίστρια την ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΠΑ. Πρώτη συνεργασία του Γιάννη Παπαποστόλου στο “Apotheke”, το πρώην θρυλικό “Wild Rose”, με τον Ηλία Βρεττό και μετέπειτα με την Καίτη Γαρμπή.

Παράλληλα με την δεύτερη δισκογραφική δουλειά του Γιάννη και με τίτλο “Για μένα θα ζήσω”, σε μουσική και στίχους του ίδιου, η οποία μόλις κυκλοφόρησε από την Heaven Music, αρχίζει την νέα του συνεργασία με τον φίλο του και πολυαγαπημένο τραγουδιστή Γιώργο Χρήστου, τον οποίο γνωρίσαμε στο Fame Story 2.

Το κοινό τους πάθος για την μουσική και το τραγούδι, έφερε τον Δεκέμβριο του 2015 την πρώτη τους συνεργασία, με αποτέλεσμα την δημιουργία του τραγουδιού με τίτλο “Ενοχή” σε μουσική του Γιάννη Παπαποστόλου και στίχους του Γιώργου Χρήστου, το οποίο κυκλοφόρησε επίσης από την Heaven Music.

 

Οι δυο φίλοι αποφασίζουν πλέον να εμφανιστούν για πρώτη φορά, επι σκηνής στο “Apotheke” και μας υπόσχονται μοναδικά βράδια, με ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει αγαπημένα τραγούδια του σήμερα και του χθες..

Η πολυαναμενόμενη εμφάνιση του Γιώργου είναι γεγονός…! Συνοδοιπόρος του ο φίλος του Γιάννης…. κάθε Πέμπτη στο APOTHEKE για να κάνουν την νύχτα στην Αθήνα ακόμη πιο όμορφη…..

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.