Έτοιμη η Μαρινέλλα για για τις τρεις μεγάλες μουσικές βραδιές στο Παλλάς

Facebook
Twitter
LinkedIn

 

γράφει η Λαμπριάνα Κυριακού

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την μουσική συνένωση  της Μαρινέλλας με την Φιλαρμονική Γαστουρίου «Ομόνοια» Κέρκυρας, μιας και η μεγάλη μας τραγουδίστρια μετά την συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε  στο φουαγέ του θεάτρου Παλλάς  την Δευτέρα 4.4.2016, με αφορμή τις δυο παραστάσεις, ετοιμάζει βαλίτσες για την Κέρκυρα, με σκοπό την ολοκλήρωση των προβών. 

 

 

Ευχάριστη όπως πάντα η Μαρινέλλα, μαζί με τον Κερκυραίο βαρύτονο Παντελή Κόντο, όπως και με τον αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής Σπύρο Ράλλη, την Αγάθη Κοσκινά που θα διευθύνει την χορωδία που θα πλαισιώνει την μεγάλη μας ερμηνεύτρια και την Φιλαρμονική, τον μουσικό Δημήτρη Μαργιολά αλλά και τον νεαρό Νικόλα Αναδολή, που ανέλαβε τις ενορχηστρώσεις, μίλησαν για τις  παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 11 – 12 και 18 Απριλίου στην Αθήνα  στο θέατρο Παλλάς, αλλά και στις 22 και 23 Απριλίου 2016 στο Μέγαρο Μουσικής της  Θεσσαλονίκης.

Όσοι παρευρεθούν στις παραστάσεις,   θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν ένα  δίωρο υπερθέαμα με την Μαρινέλλα περιτριγυρισμένη από 60 εκπληκτικές φωνές χορωδών, τη μεικτή χορωδία Αχαράβης «Νικόλαος Πουλιάσης», από 35 μουσικούς πνευστών οργάνων, τον φημισμένο Κερκυραίο βαρύτονο Παντελή Κοντό και την φιλαρμονική ορχήστρα. Ένα μουσικό υπερθέαμα, καθώς στην σκηνή θα συνυπάρξουν περισσότεροι από 100 συντελεστές σε μια παραγωγή που δεν έχει προηγούμενο!

Για πρώτη φορά η Μαρινέλλα θα ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες  της επιτυχίες ενορχηστρωμένες,   για μια ορχήστρα 35 πνευστών οργάνων υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Σπύρου Ράλλη.

Όπως χαρακτηριστικά η ίδια τόνισε:  «Είναι σημαντικό  που μου δίνεται η ευκαιρία να ερμηνεύσω με πολύ διαφορετικό τρόπο και να παρουσιάσω στο  κοινό τη δουλειά μου ανανεωμένη.  Το να μπορείς να ερμηνεύσεις τα τραγούδια σου με συνοδεία 35 πνευστών οργάνων, μια Φιλαρμονική Ορχήστρα και 60μελή χορωδία, δεν είναι κάτι συνηθισμένο, οπότε, όπως καταλαβαίνετε και για μένα είναι σαν να τα ερμηνεύω για πρώτη φορά.. Τεράστια χαρά!»

Ο Αρχιμουσικός της φιλαρμονικής Σπύρος Ράλλης με τη σειρά του είπε: Οι ενορχηστρώσεις ήταν πρόκληση  για εμας,  γιατί η   μπάντα έχει μεταμορφωθεί σε μια σύγχρονη ορχήστρα, με συμφωνικά ακούσματα  αναμιγμένα με τζαζ μουσική και έχουμε πιστεύω  ξεπεράσει τις παλιότερες συνεργασίες μας.  Έχουμε συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα κάνοντας πολύ σημαντικές παραστάσεις, αλλά αυτό που ζούμε με την Μαρινέλλα, είναι εντελώς διαφορετικό.


ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ:

Τιμές εισιτηρίων από 15 ευρώ


Προπώληση: TICKET365.gr

Κρατήσεις θέσεων & αγορά εισιτηρίων 211 1000 365  

& στα εκδοτήρια- ταμεία του Θεάτρου Παλλάς (Βουκουρεστίου 5, ώρες 9πμ-9μμ)

 

{youtube}5nW_JB1WbYo{/youtube}


ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:

Τιμές εισιτηρίων από 15 ευρώ


Προπώληση: www.tch.gr

Κρατήσεις θέσεων & αγορά εισιτηρίων 2310 895.938/9

& στα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και στην Πλατεία Αριστοτέλους

 

{youtube}PC5k4LB1_70{/youtube}

 

 

 

 

Σχετικά Αρθρα:

Δυο μαγικές βραδιές με την Μαρινέλλα και την Φιλαρμονική Ορχήστρα Γαστουρίου στο Παλλάς

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.