Αγωνία για τους 500 εργαζόμενους του Μέγκα…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Αύριο ή Νέα Γ.Σ. των μετόχων και μάλλον η καταληκτική…..του Μιχάλη Παναγιώτου. Όλα κατατείνουν στη διαπίστωση ότι επόμενη μέρα για το «μεγάλο κανάλι» δεν υπάρχει από τη στιγμή που οι δύο μεγαλομέτοχοι, Βαρδινογιάννης και Μπόμπολας, έχουν διαμηνύσει προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να βάλουν λεφτά για την αναγκαία για τη σωτηρία του Mega αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Ούτε, επίσης, είναι διατεθειμένος να καλύψει το ταμειακό έλλειμμα ο τρίτος μέτοχος, ο Σταύρος Ψυχάρης, που εκτός του Mega έχει να αντιμετωπίσει και τα τεράστια οικονομικά προβλήματα του ΔΟΛ, όπου χρωστάει στους εργαζομένους πάνω από δύο μισθούς…

Δεν φαίνεται, επίσης, στον ορίζοντα κανένας ντόπιος ή ξένος επενδυτής που να έχει τη διάθεση να μπει στο τηλεοπτικό γήπεδο, το οποίο βέβαια από τη μέχρι τώρα εμπειρία έχει αποδείξει ότι η κατοχή ισχυρού ΜΜΕ, και πρωτίστως καναλιού, είναι… όπλο για να παίρνεις δουλειές, κάθε είδους.

Με βάση τα έως τώρα δεδομένα, οι εκτιμήσεις, κυρίως υψηλόβαθμων στελεχών του καναλιού, είναι ότι το Mega αναγκαστικά θα καταλήξει στις δανείστριες τράπεζες, τα δάνεια από τις οποίες στο κανάλι πλησιάζουν τα 100.000.000 ευρώ. Και από κει και πέρα θα βάλουν πωλητήριο και αν υπάρξει ενδιαφερόμενος θα το πάρει σε καλή τιμή, ακόμη και στο 50% των δανείων.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.