Είκοσι νεκροί και 40 τραυματίες σε μπαρ στο Ορλάντο…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περίπου 20 νεκροί, και πάνω από 40 τραυματίες, βρήκε η αστυνομία του Ορλάντο μέσα στο κλαμπ Pulse μετά την αιματηρή επίθεση ενόπλου, όπως ανακοίνωσε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας Τζον Μίνα. Σύμφωνα με εκτιμήσεις την ώρα που ο ένοπλος εισβολέας άνοιγε πυρ, στο γκέι κλαμπ βρίσκονταν τουλάχιστον 100 άνθρωποι.
Ο αρχηγός της αστυνομίας του Ορλάντο πρόσθεσε ότι οι τραυματίες διακομίστηκαν σε γειτονικά νοσοκομεία.
Ο ένοπλος, ο οποίος φέρεται να είναι λευκός και να ανήκε σε κύκλους υπερσυντηρητικών Αμερικανών, πυροβολήθηκε από τις αρχές κατά την επιχείρηση της αστυνομίας του Ορλάντο στην οποία μετέσχαν η πολιτειακή αστυνομία και το FBI (Oμοσπονδιακή Αστυνομία). Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, τα κίνητρα του δράστη φαίνεται να παραπέμπουν σε έγκλημα μίσους.
«Έχουμε μια δυνατή τοπική κοινωνία. Θα χρειαστεί να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο προκειμένου να ξεπεράσουμε αυτό το γεγονός» δήλωσε από την πλευρά του ο δήμαρχος του Ορλάντο Μπάντι Ντάιερ.Σημειώνεται ότι κατά την ανταλλαγή των πυροβολισμών ένας αστυνομικός πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τον δράστη, ωστόσο το κράνος από κέβλαρ που φορούσε τού έσωσε τη ζωή.

Πηγή: http://www.skai.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.