Τα απίστευτα…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Απίστευτα τα του  Μπογδάνου λεγόμενα  στον ΣΚΑΪ… Του ξέφυγε…όμως τού ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ…..

Σε μία απίστευτη ομολογία προχώρησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες…
θα είναι υποψήφιος στην Α΄Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές, ως προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Με περίσσιο πάθος, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είπε: «Δεν θα τους αφήσουμε να κυβερνάνε για 50 χρόνια» για να προκαλέσει την αντίδραση του Φιλιππίδη, ο οποίος απάντησε «Εμείς δεν θα τους αφήσουμε να κυβερνάνε;». Του ξέφυγε, δεν του ξέφυγε μικρή σημασία έχει. Μόνο που δεν διευκρίνισε ποιοι «Είμαστε εμείς». Μάλλον στα αφεντικά του και στη ΝΔ θα αναφέρεται, αποκαλύπτοντας την ύπαρξη σχεδίου ανατροπής της κυβέρνησης από τα γνωστά παράκεντρα εξουσίας, τα οποία ωστόσο ξεδοντιάζονται.

Και κάνουμε εμείς την ερώτηση: Αυτός είναι ο ρόλος των δημοσιογράφων; Να αγωνίζονται για την ανατροπή της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης και στην προκειμένη περίπτωση της κυβέρνησης Τσίπρα; Ή να εύχονται την ανατροπή της; Να γιατί κατρακυλούν τα νούμερα τηλεθέασης του ΣΚΑΪ. Τους έχει πάρει χαμπάρι ο λαός.

Εντάξει, καταλαβαίνουμε ότι η κυβέρνηση χαλάει τη μανέστρα στη διαπλοκή, ξεριζώνοντας το καθεστώς ανομίας της παρασιτικής λειτουργίας της, που ταλαιπώρησε αυτόν τον τόπο για περισσότερα από 25 χρόνια. Ο Μπογδάνος πάντως αποφάσισε να μην τηρήσει ούτε τα προσχήματα. Λογικό. Για το κόμμα του δουλεύει εξάλλου…

Πηγή periodista.gr
Με την φροντίδα του Μ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.