Με έργο θρίλερ επιστρέφει στο Διάνα η Ελένη Ράντου

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Τέλος Οκτωβρίου η Ελένη Ράντου επιστρέφει  στο θέατρο Διάνα  – το θεατρικό της σπίτι – με το ψυχολογικό θρίλερ  της Ζίνι Χάρις «Για μια ανάσα…», σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή.

 

Μαζί της στη σκηνή θα βρίσκονται οι:  Ελένη Ουζουνίδου, Αντώνης Καρυστινός, Μελέτης Ηλίας και Κρίς Ραντάνοφ.

Το έργο ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα μετά το Royal Court στο Λονδίνο.  Είναι  ένα έργο γροθιά στο στομάχι  η σύγχρονη αλληγορία της Ζίνι Χάρις , που  ανέβηκε το 2015 στο Royal court του Λονδίνου και άγγιξε με μοναδικά πρωτότυπο τρόπο το ανυπεράσπιστο του σύγχρονου  ανθρώπου μπροστά στο χρήμα και τη συναλλαγή.

Μια σύγχρονη οδύσσεια επιβίωσης, η Οδύσσεια δύο γυναικών,  που η ζωή τους μετατρέπεται σε απροσδόκητο θρίλερ ταξιδεύοντας  σε μια  Ευρώπη που καταρρέει… Αναζητώντας τη δική τους Ιθάκη, τι θα πρέπει να κερδίσουν και τι να χάσουν;

Ο κεντρικός ρόλος, η Άννα, είναι  ένας σύγχρονος Φάουστ ή ένας σύγχρονος Οδυσσέας  που παλεύει με θεούς και δαίμονες σε ένα υπαρξιακό ταξίδι επιβίωσης.

Ένα υπαρξιακό ταξίδι στους φόβους του σύγχρονου «δυτικού» ανθρώπου, στους δαίμονες του, τις αξίες, τους εφιάλτες και τα όνειρά του, μια βαθιά κριτική στα σύγχρονα αδιέξοδα και συγχρόνως, ένα γοητευτικό παραμύθι με αφόρητες αλήθειες.

Διαλέξαμε  αυτό το έργο γιατί είναι ένα ταξίδι. Ένα ταξίδι σε όλους τους φόβους μας αλλά κι ένα ταξίδι  πέρα από την απομόνωση και την εσωστρέφεια  που μας επιβάλλουν οι καιροί. Νοιώσαμε  ότι ακουμπάμε σε σκέψεις που κάνουν αυτή τη στιγμή και άλλες φωνές κι ενώνονται με τις δικές μας


Εσείς θα πουλάγατε τη ψυχή σας για 45 ευρώ;


Υπάρχει έρωτας χωρίς συναλλαγή;


Πως προσαρμόζεσαι όταν οι καιροί αλλάζουν;


Τι είσαι διατεθειμένος να κάνεις για μια ανάσα;


.


ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ:

Ελένη Ράντου

Ελένη Ουζουνίδου

Αντώνης Καρυστινός

Μελέτης Ηλίας

Κρίς Ραντάνοφ

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.