Ήταν όλοι στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του Θ. Αθερίδη «Τέλειοι Ξένοι»

Facebook
Twitter
LinkedIn

Σε μία λαμπερή τελετή που σύσσωμο το εγχώριο star-system έδωσε το «παρών», πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της πιο πολυσυζυτημένης ελληνικής ταινίας της χρονιάς, «Τέλειοι Ξένοι», σε σκηνοθεσία του Θοδωρή Αθερίδη.

Το Θέατρο Παλλάς ήταν ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο που έσπευσε να δει πρώτος μυστικά, ψέματα και ίντριγκες να βγαίνουν στην επιφάνεια, σε ένα φιλμ που ακροβατεί θαυμάσια ανάμεσα στην κωμωδία και το δράμα. Όλοι οι πρωταγωνιστές ήταν εκεί: Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Άλκις Κούρκουλος, Μαρία Ναυπλιώτου, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιάννος Περλέγκας και Ευαγγελία Συριοπούλου, συγκέντρωσαν πάνω τους όλα τα φλας των φωτογράφων, αλλά και τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που κάλυψαν το event.

Μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν και οι Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Κώστας Κάππας, Νίκος Περάκης, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Ιωάννα Πηλιχού, Σταμάτης Φασουλής, Κώστας Σόμμερ, Βίκυ Βολιώτη και Ναταλία Τσαλίκη.

Πριν από την έναρξη της ταινίας, ο σκηνοθέτης ευχαρίστησε τους συντελεστές και τους χορηγούς. Τα φώτα έσβησαν, οι «Τέλειοι Ξένοι» ξεκίνησαν, και ακολούθησε μία αμφίδρομη επικοινωνία ανάμεσα στην ταινία και το κοινό, που δε σταματούσε να γελά με τις απανωτές ατάκες και να εκπλήσσεται με τις αποκαλύψεις που διαδέχονταν η μία την άλλη.


Μετά το τέλος της ταινίας – και το ένθερμο χειροκρότημα- η βραδιά συνεχίστηκε στο φουαγιέ του θεάτρου, και στην όμορφη ατμόσφαιρα συνέβαλαν τα δροσερά ποτά των χορηγών, Fix και Green Cola.

Οι «Τέλειοι Ξένοι» θα κυκλοφορήσουν 15 Δεκεμβρίου στις ελληνικές αίθουσες, σε διανομή της Odeon.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.