Για την περιουσία του δολοφονήθηκε ο Πρέσβης;;

Facebook
Twitter
LinkedIn

Μεγαλώνουν οι πιθανότητες το έγκλημα κατα της ζωής του Πρέσβη μας να είχε  κίνητρο την περιουσία του Κυριάκου Αμοιρίδη.

Οι αξιωματούχοι του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Φλουμινένσε και το κλιμάκιο της ελληνικής αστυνομίας που έχει στείλει η κυβέρνηση στη Βραζιλία πρόκειται να ελέγξουν εξονυχιστικά τα περιουσιακά στοιχεία του Έλληνα πρέσβη, που δολοφονήθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Σκοπός των αρχών είναι να αποσαφηνίσουν το κίνητρο των τριών κατηγορουμένων για το έγκλημα. Οι αρχές πιστεύουν ότι ο διπλωμάτης είχε ασφάλεια ζωής ή είχε κάνει κάποια διαθήκη.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, ο επικεφαλής της έρευνας εκτιμά ότι η Φρανσουάζ Αμοιρίδη και ο εραστής της είχαν ως στόχο «να απολαύσουν μια καλή ζωή» με τα χρήματα του Αμοιρίδη.Μάλιστα, τα χιλιαδες δολάρια που είχε τάξει η Αμοιρίδη στον ανιψιό του εραστή της, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί για το έγκλημα ως συνεργός, θα προέρχονταν από τα περιουσιακά στοιχεία του δολοφονηθέντος συζύγου της. Ο συνεργός θα λάμβανε τα χρήματα ένα μήνα μετά την ανθρωποκτονία, ενώ όπως κατέθεσε ο ίδιος αν μιλούσε η Αμοιρίδη τον είχε απειλήσει ότι θα τον σκοτώσει.

Από την πλευρά τους, οι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ που βρίσκονται στη Βραζιλία εξακολουθούν να αναζητούν αδιάσειστη απόδειξη ότι το πτώμα που βρέθηκε απανθρακωμένα στην περιοχή Νόβα Ιγγκουάτσου, είναι ο Έλληνας πρέσβης. Στο πλαίσιο αυτό, με τη βοήθεια της αστυνομίας του Ρίο θα συγκρίνουν το DNA της σορού με εκείνο της μητέρας του πρέσβη, η οποία ζει στην Ελλάδα.

Πηγή: http://w

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.