Τιμητικός Έπαινος για το aVecnews.gr από τον Όμιλο για την Unesco Πειραιώς και Νήσων

Facebook
Twitter
LinkedIn

 

Με αφορμή τη συναυλία *“ΩΔΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ” του Zorzes Katris,που έγινε για την επέτειο του Αριστοτελικού έτους και την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα,


υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, του Δήμου Πειραιά και άλλων φορέων, την υποστήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ) και του FedHATTA, στις 25 Σεπτεμβρίου 2016 στο Βεάκειο θέατρο στον Πειραιά, ο όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων βράβευσε την  περασμένη Δευτέρα στο Hilton, όλους τους χορηγούς επικοινωνίας, που στήριξαν την συναυλία αυτή. Μεταξύ των οποίων βαβεύτηκε και το site aVecnews.gr, το οποίο εκπροσώπησε η δημοσιογράφος Λαμπριάνα Κυριακού.

 

Η δημοσιογράφος με τη σειρά της τον  Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κ. Ιωάννη Μαρωνίτη και υποσχέθηκε ότι το site aVecnews.gr θα είναι πάντα αρωγός σε κάθε πολιτιστική τους εκδήλωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την βραδιά αυτή βραβεύτηκαν το Αρσάκειο Λύκειο αλλά και το Λύκειο Αθηνών.

Δη.Γκ


Η δημοσιογράφος  Λαμπριάνα Κυριακού, μαζί με τον Κυριάκο Τσικορδάνο του greekaffair.gr

 

*Η “Ωδή στους Έλληνες” ως μουσικό έργο έχει δημιουργηθεί αμιγώς για Συμφωνική Ορχήστρα, Μικτή Χορωδία, Πιάνο και Synthesizers, από τον Γάλλο (Ελληνικής Καταγωγής) Μουσικοσυνθέτη Zorzes Katris. Μουσική ΕκτέλεσηAthens Chamber Orchestra σε διεύθυνση του Αρχιμουσικού και Συνθέτη Ελευθέριου Καλκάνη, υπό τη Συνοδεία της Μικτής Χορωδίας ΟΤΕ Αθηνών, σε Μουσική Διδασκαλία Δημήτρη Μπουζάνη. Soloists Μανταλένα Πυλαρινού(Soprano) και Χαρά Καλατζίδου (Mezzo Soprano). Ποίηση: Ησίοδου Θεογονία(αρχαία Ελληνικά και Νέα) Γιάννης Νικολαΐδης, Γιώργος Χρήστου.

 

Φωτογραφίες: Αδαμαντία Λαουμντζη.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.