Η Οργάνωση ”Συνωμοσία Πυρήνων της φωτιάς”προειδοποιεί..

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tην ευθύνη για έξι εμπρηστικές επιθέσεις στην Αττική, σε υποκαταστήματα τραπεζών και διπλωματικά αυτοκίνητα, αναλαμβάνει με κείμενο της η ομάδα «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Ο συντάκτης του κειμένου «αφιερώνει» τις επιθέσεις στη συλληφθείσα για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση Πόλα Ρούπα και στα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας», ενώ απειλεί δημοσιογράφους και εισαγγελείς, λέγοντας ότι δεν τους… έχουν ξεχάσει.

Το κείμενο, το οποίο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Indymedia, έχει τίτλο, «Την αυλαία θα την ρίξουμε εμείς» η τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή της στην Πόλα Ρούπα και σε όλα τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα που είναι στην φυλακή.

«Και αν στην μάχη αυτή έχουμε απώλειες και συντρόφους στις φυλακές οι αναρχικοί πυρήνες είναι σαν την Λερναία ύδρα.Για κάθε μια σύλληψη,νέοι σύντροφοι θα ρίχνονται στην μάχη,για κάθε μια σύλληψη,ένας εμπρηστικός μηχανισμός θα τρεμοπαίζει πριν την ανάφλεξη.Και αυτή η φωτιά δεν θα σβήσει ποτέ…Δημιουργώντας μια αναρχία μέσα στην αναρχία», αναφέρει ο συντάκτης του κειμένου.Στο υστερόγραφο στο κείμενο – ανάληψη ευθύνης, ο συντάκτης στοχοποιεί δημοσιογράφους και εισαγγελείς αναφέροντας: «υ.γ. Ρουφιάνοι δημοσιογράφοι και εισαγγελείς μην νομίζετε ότι σας έχουμε ξεχάσει. ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ».

Αναφέρει δε τις επιθέσεις για τις οποίες αναλαμβάνει την ευθύνη:

-Τράπεζα στα Πετράλωνα λίγα στενά δίπλα στην καταναλωτική γειτονιά του Γκαζιού

-Εταιρία security FALCON στην κεντρική και πολυσύχναστη Λεωφόρο Κηφισίας. Η εν λόγω εταιρία διαφημίζεται από τα δημοσιογραφικά σκουπίδια της τηλεόρασης

-Ταχυδρομικό ταμιευτήριο στην φαινομενικά αστυνομοκρατούμενη Λεωφόρο Αλεξάνδρας

-3 οχήματα διπλωματικού σώματος.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.