Αντιπολίτευση: Ναι στην Εξεταστική στην Υγεία, αλλά και στα πεπραγμένα Πολάκη

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ευπρόσδεκτη, χαρακτήρισε με δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, την πρόταση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία.

«Η κυβέρνηση -που πεισματικά αρνείται να κάνουμε εξεταστική για το πρώτο εξάμηνο του 2015 και τα capital controls- προανήγγειλε εξεταστική για την Υγεία. Εξαιρετικά ευπρόσδεκτη. Να διερευνηθούν όλα – φυσικά μέχρι σήμερα. Για να ξέρει ο ελληνικός λαός με απόλυτη διαφάνεια πώς διαχειριζόμαστε τα χρήματά του. Εκεί θα δούμε πολλά για την «”πρώτη φορά Αριστερά”», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη, από την πλευρά της, συμφωνεί με τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία.

Η αρμόδια βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου με δήλωσή της ανέφερε ότι η κυβέρνηση πρέπει να γνωρίζει ότι θα εξεταστούν και τα πεπραγμένα του κ. Πολάκη ιδίως για το ΚΕΕΛΠΝΟ και τη μη τιμολόγηση των φαρμάκων το 2015 όπως αναφέρει η σχετική αναφορά που έχει κατατεθεί στη Δικαιοσύνη.

«Με καμία επιχείρηση σκανδαλολογίας δεν μπορεί να καλύψει τη διάλυση που έχει φέρει στο σύστημα υγείας. Ο κ. Τσίπρας με τα ψέματα και τις αυταπάτες του βλάπτει σοβαρά την υγεία» υπογράμμισε η κ. Χριστοφιλοπούλου.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.