Εκρήξεις με νεκρούς και τραυματίες στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν από εκρήξεις στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, ενώ το Interfax κάνει λόγο και για τουλάχιστον 20 τραυματίες. Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το πρακτορείο RIA, εκρήξεις σημειώθηκαν σε δύο σταθμούς του μετρό αυτής της ρωσικής πόλης και ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ενημερώθηκε άμεσα.
Το πρακτορείο Interfax μετέδωσε πως ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν γεμάτος με σφαιρίδια ώστε να προκληθούν περισσότερα θύματα.

Ο ιστότοπος Life News δημοσιοποίησε φωτογραφίες όπου φαίνεται να έχει ανατιναχθεί η πόρτα ενός βαγονιού, καθώς και τραυματιών που κείτονται στην αποβάθρα.

Το live stream της ρωσικής ιστοσελίδας Life News ανέφερε πως υπήρξαν είτε μία ή δύο εκρήξεις γύρω στις 14.30 (τοπική ώρα). Το βίντεο έδειξε εκατοντάδες ανθρώπους να περιμένουν έξω από την είσοδο του σταθμού στο επίπεδο του δρόμου μαζί με πυροσβεστικά οχήματα και περιπολικά.

Το μετρό της Αγίας Πετρούπολης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Επιχείρηση εκκένωσης των σταθμών βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, υπάρχουν τραυματίες. Ένα αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο εξερράγη σε ένα από τα βαγόνια».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.