Ουρές και ταλαιπωρία για τους οδηγούς που επιστρέφουν…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Η ξαφνική νεροποντή,αν και είχε προειδοποιήση η Μετεορολογική υπηρεσία,δημιουργησε τεράστιο μποτιλιάρισμα  στα εθνικά δίκτυα. Στην Πατρών-Αθηνών από το Κιάτο και μετά τα ΙΧ κινούνται σημειωτόν, αφού οι τεράστιες ουρές κάνουν τους οδηγούς να κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες 30-40 χλμ την ώρα.

Ενας ακόμη επιβαρυντικός παράγοντας είναι το γεγονός ότι κατά μήκος της εθνικής οδού σημειώνονται ισχυρές βορχές και κατά τόπους καταιγίδες. Η διαδρομή Πατρών-Αθήνας γίνεται σε περίπου 3 ώρες και τούτο παρά το γεγονός ότι εγκαινιάστηκαν προ ημερών τα νέα κομμάτια του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου-Πατρών. Η κίνηση αναμένεται να αυξηθεί ως το βράδυ.

Στην εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, καταγράφεται αυξημένη κίνηση στο ρεύμα προς Αθήνα.

Στο ύψος της Ελευσίνας και στα διόδια Καλαμακίου παρατηρούνται έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα, αυτή την ώρα, σύμφωνα με όσα τόνισε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, πριν από λίγο, εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής. Ειδικότερα, στην Ελευσίνα έχει σχηματιστεί ουρά, περίπου, δύο χιλιομέτρων, ενώ στα διόδια Καλαμακίου 300 μέτρων.

Επίσης, αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου στο ρεύμα προς Πάτρα.Η μαζική επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα έχει δημιουργήσει τεράστιο μποτιλιάρισμα μήκους 6 χιλιομέτρων στην Ιονία οδό, στο ρεύμα από Ιωάννινα προς Αντίρριο και συγκεκριμένα από το 10ο χιλιόμετρο, στο ύψος της Γαβρολίμνης, έως το τέταρτο χιλιόμετρο στο τούνελ της Κλόκοβας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktia News, την κατάσταση επιβάρυνε ένα τροχαίο που συνέβη λίγο πριν την έξοδο των τούνελ της Κλόκοβας.

Η Τροχαία σταδιακά κόβει την κυκλοφορία για να μην δημιουργείται μποτιλιάρισμα μέσα στις σήραγγες της Κλόκοβας. Όπως αναφέρουν οι οδηγοί, αυτή την ώρα υπάρχει μεγάλη αναμονή.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.