Υποπτος απο καιρό ο δολοφόνος του Μάντσεστερ…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Βρετανός ,Λιβυκής καταγωγής,φέρεται να ειναι ο δράστης του δολοφονικού χτυπήματος του Μάντσεστερ. Ο 23χρονος Σαλμάν Αμπέντι ζούσε μαζί με τα δύο του αδέλφια σ΄αυτή την πόλη,όπου πολλοί κάτοικοι τον έβλεπαν συχνά να ψέλνει στα αραβικά …στο δρόμοΟ νεαρός που αιματοκύλησε το Μάντσεστερ Αρένα μετά τη συναυλία της Αριάνα Γκράντε, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης η αστυνομία ήταν εδω και καιρό ύποπτος.Και ενω το ΄΄Ισλαμικό Κράτος” πανηγυρίζει για τη σφαγή,η Πρωθυπουργός της Αγγλίας Τερέζα Μέι παίρνει μέτρα για παν ενδεχόμενο.

Το όνομα του τρομοκράτη δόθηκε στη δημοσιότητα πρώτα από τις αμερικανικές αρχές αλλά αργότερα επιβεβαιώθηκε από τον επικεφαλής της αστυνομίας της ευρύτερης περιοχής του Μάντσεστερ, Ίαν Χόπκινς.

Ο αξιωματούχος δήλωσε, παράλληλα, ότι ο Αμπτεντί δεν έχει ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής από τον ιατροδικαστή, οπότε είναι αδύνατο να δοθούν στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε μεγαλώσει στην περιοχή μαζί με τα τρία αδέλφια του.

Σημειώνεται ότι οι αρχές της περιοχής, αν και είχαν εντοπίσει τον ύποπτο σε βίντεο, απέφευγαν για ώρες να επιβεβαιώσουν την ταυτότητά του.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.