Θεοφανία Παπαθωμά, η νεράιδα του παιδικού βιβλίου

Facebook
Twitter
LinkedIn

Η Θεοφανία Παπαθωμά, μυείται τα τελευταία χρόνια στο χώρο του παιδικού βιβλίου, έχοντας μέχρι τώρα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Διάπλαση πέντε αξιοζήλευτα  βιβλία.

“Οι περιπέτειες του Ηρακλή Μπιμπερό Νο 1 – Η σύλληψη”, Οι περιπέτειες του Ηρακλή Μπιμπερό Νο 2, Η κύηση”, “Οι περιπέτειες του Ηρακλή Μπιμπερό Νο 3 – Η γέννηση”, «Αμαλασούνθα – Η Νεράιδα της Νύχτας», και το θεατρικό παραμύθι «Ήρθαν τα Χριστούγεννα». Σύμφωνα με τον Εκδότη της,  Κυριάκο Καραϊσκο, η Θεοφανία, είναι η αγαπημένη συγγραφέας των παιδικών μας φίλων, αφού τα βιβλία της έχουν μεγάλη ζήτηση και από τα βιβλιοπωλεία όλης της χώρας,  αλλά και  από τους παιδικούς σταθμούς. Η Επιτυχία της δεν οφείλεται μόνο στο ότι είναι από τις πολυσυζητημένες ηθοποιούς, αλλά γιατί γράφει με τόση ευαισθησία, αγάπη και σεβασμό προς το παιδί, που αυτομάτως οι γονείς την εμπιστεύονται.

Η επιθυμία της θεοφανίας να γράψει βιβλία  για παιδιά,  γεννήθηκε όταν ήρθε στη ζωή ο γιος της Αχιλλέας. Ενώ το παραμύθι «Αμαλαθούνθα – Η Νεράιδα της Νύχτας» κυκλοφόρησε – τυχαία – την μέρα που γέννησε την κόρη της Αγάπη.

Η   Θεοφανία Παπαθωμά, βρίσκεται στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, και ετοιμάζει και το έκτο βιβλίο της από τις εκδόσεις Διάπλαση που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.  Όσο για την ιστορία του παραμυθιού, ας περιμένουμε λίγο ακόμα…

Λα.Κυ

“Ξεφυλλίστε” τα βιβλία της Θεοφανίας Παπαθωμά με ένα κλικ


Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.