Δημοσιογραφία…του χθες και του… σήμερα

Facebook
Twitter
LinkedIn

Καλημέρα,συνάδελφοι,οπως οι περισσότεροι απο εμας, παρατηρούσα στην Συνέλευση μας,τα πρόσωπα που συμμετείχαν και περίμενα με λαχτάρα να δω εκείνη την νεώτερη γεννιά που έχει αντικαταστήσει τη δική μας στα δημοσιογραφικά μετερίζια.

Δεν την είδα. Και αφου γκρίνιαξα και αφου και αφου… κάνοντας την αυτοκριτική μου σκέφθηκα ”και γιατι να έρθουν;; ”Οταν δεν υπάρχει μια Ενωση Συντακτών πίσω τους, που θα τους στηρίξει. Αφου δεν έχουμε τη δύναμη να στηρίξουμε τους άνεργους, αφου δεν έχουμε τη δύναμη να αντισταθούμε στους εργοδότες,αφου αφήνουμε να παίζονται στις πλάτες μας ολα τα πολιτικά παιχνίδια του καιρού μας.

Γιατι να ζητήσω ευθύνες απο τους νεώτερους αφου εγώ δεν έχω στα χέρια μου ουτε φακό για να τους βγάλω απο το σκοτάδι.Συγνώμη για την φλυαρία μου. Αλλά επειδή ακόμη ο κίνδυνος για τον ΕΔΟΕΑΠ ελλοχεύει στην ψυχή μου,ας φτάσω στην ουσία. Δεν πάει άλλο να ΜΗΝ ΕΧΩ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ. ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ… Για να σκύψετε επάνω στα προβλήματα μας. Και τα δικά μας που διανύουμε την δεκαετία των 60, αλλά και σε τούτα τα παιδιά που μπαίνουν σ΄ενα ευλογημένο επάγγελμα που με την… το έχουμε κάνει κατάρα.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.