Το Τελευταίο Αντίο στη Ζωή Λάσκαρη (φωτογραφίες)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Tο ύστατο χαίρε στη μεγάλη ελληνίδα ηθοποιό Ζωή Λάσκαρη λένε αυτή την ώρα συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές της.

 

Από νωρίς ο ναός του Διονυσίου Αεροπαγίτου κατακλύστηκε από στεφάνια ενώ πλήθος κόσμου βρίσκεται εκεί για να την αποχαιρετήσει.


 


 

Ανάμεσά τους καλλιτέχνες, φίλοι της ηθοποιού από την εποχή του κινηματογράφου όπως η Νόνικα Γαληνέα, συνεργάτες από το θέατρο όπως η Βέρα Κρούσκα, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου όπως ο Ευάγγελος Βενιζελος και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αλλά και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος ο οποίος μάλιστα έγινε δεκτός με χειροκροτήματα, η Βέρα Κρούσκα, η Νταίζη Λεμπέση, η Κάτια Δανδουλάκη, η Μαργαρίτα Δρούτσα, η Πέγκυ Ζήνα, Βάνα Μπάρμπα, ο Φώτης Μεταξόπουλος, η Ζωζώ Σαπουτζάκη, ο Μανούσος Μανουσάκης, ο Απόστολος Γκλέτσος, ο Ηλίας Ψινάκης, η Μιμή Ντενίση ο Παναγιώτης Κουρουμπλής,  ο Γιάννης Βούρος, η Λουκία Παπαδάκη, ο Αντώνης Λουδάρος, η Νεφέλη ορφανού, ο Δάνης Κατρανίδης, ο Σταμάτης Φασουλής, βρίσκονται εκεί για να την αποχαιρετήσουν.


 

 


Σπαρακτικός επικήδειος από τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο

 

«Πάντα με συγχωρούσες. Σ’ ευχαριστώ για όλα. Όσα μου έδωσες και σ ευχαριστω για όλα όσα θα μου δίνεις. Το στεφάνι που μας έδεσε πριν από 41 χρόνια είναι όπως το θέλεις, ζωντανό και φωτεινό».

Με αυτά τα λίγα λόγια αποχαιρέτησε την Ζωή Λάσκαρη ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Επίσης της αφιέρωσε ένα τετράστιχο που της είχε αφιερώσει ένας μοναχός που επισκεπτόταν η ίδια.

«Παρακαλώ τους αγγέλους την έγνοια σου να έχουν μα οι άγγελοι απάντησαν “αγγέλους δεν προσέχουν”. Σου στάθηκα μια φορά και εσύ μου στάθηκες δέκα. Δεν βρίσκεται άνθρωπος που να σου μοιάζει. Έφυγες τις ημέρες που κοιμήθηκε η Παναγία μας. Την τελευταία μας κοινωνία την λάβαμε μαζι μπροστά στην Παναγία. Πάντα με συγχωρούσες. Σ’ ευχαριστώ για όλα. Όσα μου έδωσες και σ ευχαριστώ για όλα όσα θα μου δίνεις. Το στεφάνι που μας έδεσε πριν από 41 χρόνια είναι και θα παραμείνει όπως το θέλεις, ζωντανό και φωτεινό».


 


Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.