H BrainCo Agency δίπλα στους παλιούς και νέους καλλιτέχνες

Facebook
Twitter
LinkedIn

Όταν η Σεμίνα Διγενή έχει κέφια, παρασύρει στο πέρασμα της μια θάλασσα από δέντρα… Δεν αφήνει στο πέρασμά της τίποτα.

Σε προκαλεί με τρεις προτάσεις: Κανένας Καλλιτέχνης δεν θα παλεύει, μόνος του. Κανένας  επιστήμονας δεν θα χτυπάει πόρτες. Κανένας επιχειρηματίας δεν θα βλέπει την προσπάθειά του να πηγαίνει  στράφι.

Γιατί:

Εδώ δεν υπάρχει προς άγραν πελατών, αλλά επιλογή προσώπων που διακρίνονται για το ταλέντο τους  ή είναι στα πρώτα βήματα  της καριέρας τους και ξεχωρίζουν ο καθένας στον τομέα του. Αυτοί που ελπίζουν και ονειρεύονται δεν θα είναι μόνοι τους πια. Θα έχουν πίσω τους μια ομάδα παλιών και νέων δημοσιογράφων και ένα πανίσχυρο νομικό οπλοστάσιο, ώστε να μην είναι εκτεθειμένοι σε δήθεν παραγωγούς και επιχειρηματίες. Είναι γεγονός, ότι η Σεμίνα Διγενή και εγώ ως Δήμητρα Γκουντούνα, έχουμε αδυναμία στους ηθοποιούς μας, αλλά – ευτυχώς –  υπάρχουν και συνάδελφοι σ΄ αυτή την προσπάθεια σ΄ όλους τους τομείς,  που δεν οραματίζονται μόνον, αλλά  είναι πιο προσγειωμένοι αφού στο Επιχειρείν  στην επιστήμη  και στην έρευνα, όπως πολλοί  από τους ανθρώπους αυτούς που φιλοξενούνται ήδη  στην “BrainCo Agency”.

Η Brainco Agency αναλαμβάνει την πλήρη καλλιτεχνική, επαγγελματική και συμβουλευτική υποστήριξη, αλλά και την νομική εκπροσώπηση των καλλιτεχνών που την εμπιστεύονται, σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων τους.

Η έμπειρη και αποτελεσματική ομάδα των επαγγελματιών της, έχει την ευθύνη της προώθησης των ταλέντων και δεξιοτήτων των ανθρώπων που θα σταθεί δίπλα τους, με κύριο μέλημά της, την επαγγελματική καταξίωση και τη βελτιστοποίηση των δυνατοτήτων τους.

Εκπροσωπούμε ήδη, έναν πλούσιο κατάλογο σημαντικών καλλιτεχνών και ανθρώπων του πνεύματος, σε κάθε τομέα της Τέχνης. Επιλέγουμε με πολύ αυστηρά κριτήρια και διαδικασίες τους νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες, αυτούς που θα καθοδηγηθούν σωστά από εμάς και μαζί μας θα συναντήσουν τις μεγαλύτερες επαγγελματικές τους ευκαιρίες, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Καθώς διαθέτουμε ένα άριστο δίκτυο συνεργατών σε Ευρώπη και ΗΠΑ, φροντίζουμε για τους πελάτες μας, να εξασφαλίζονται σημαντικά συμβόλαια με αξιόπιστους παραγωγούς, να διασφαλίζονται οι αμοιβές τους, να αποφεύγονται παγίδες και παραπλανήσεις και να προασπίζονται, γενικότερα, τα δικαιώματά τους.

Εργαζόμαστε σκληρά μαζί με τους νέους καλλιτέχνες, αλλά και τους επιχειρηματίες, στον τομέα της συμβουλευτικής, της εκπαίδευσης και της προώθησής τους και είμαστε -με ουσιαστικό τρόπο- δίπλα τους σε κάθε βήμα, γιατί μπορεί το ταλέντο και τα όνειρα του καθενός να είναι σημαντικά, αλλά ο χώρος είναι τόσο αχανής, που αυτά μπορεί να χαθούν. Εμείς στην Brainco Agency, είμαστε διαρκώς δίπλα στους ανθρώπους μας, φροντίζοντας για το παρόν και το μέλλον τους. Όσοι μας εμπιστεύτηκαν, το γνωρίζουν ήδη. Εμείς κάνουμε τα πράγματα να συμβούν!

 

Περισσότερα στο: Brainco.gr




Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.