Ρεκόρ συμμετοχής στην έκθεση Θεσσαλονίκης.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Απο τις 10:0 σήμερα Σάββατο  ξεκινούν οι επαφές του πρωθυπουργού στην πόλη της Μακεδονίας, με αφορμή τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Το βράδυ της ίδιας μέρας, ο Αλέξης Τσίπρας, θα πραγματοποιήσει ομιλία στους παραγωγικούς φορείς και την Κυριακή θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου. Ο πρωθυπουργός, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης αναμένεται να κάνει έναν εκτενή απολογισμό της διετούς διακυβέρνησης και να εστιάσει στα ευοίωνα αποτελέσματα που διαφαίνονται για την οικονομία.

Κεντρικός πυλώνας της ομιλίας του Αλ. Τσίπρα, θα είναι η εργασία. Ο πρωθυπουργός θα ξεκαθαρίσει πως η ανάπτυξη πρέπει να έχει στο επίκεντρό της τους εργαζόμενους και θα παρουσιάσει τις θεσμικές και νομοθετικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης στο εν λόγω πεδίο.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Στις 10:00 ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα συναντηθεί με τη Διοίκηση της ΔΕΘ και το Σωματείο Εργαζομένων.

Στη συνέχεια θα περιοδεύσει σε Περίπτερα της Έκθεσης.

Στις 11:30 θα παραστεί στα εγκαίνια του Περιπτέρου της Κίνας, Τιμώμενης Χώρας.
Στις 20:00 θα πραγματοποιήσει ομιλία στους Παραγωγικούς Φορείς στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης.Εν τω μεταξύ συναχίζονται οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για τα μέτρα που εχουν επινληθεί αλλά και για τα μέτρα που έρχονται,με την επιταγή των θεσμών.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.