Για άλλη μια φορά το ΚΑΣ δεν συνεδρίασε…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Για τρίτη φορά το ΚΑΣ ανέβαλε την συνεδρίασή του.Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο,για άλλη μια φορά δεν εξέτασε το σχέδιο ολοκληρωμένης ανάπτυξης ,,για το μεγάλο έργο του Ελληνικού.

Απο του Μαξίμου η αντίδραση  για την αναβολή ηταν άμεση.Στην ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ελληνική κυβέρνηση δίνει τον απαραίτητο χρόνο και χώρο στους θεσμούς και τη δημόσια διοίκηση να λειτουργήσουν με βάση το νόμο σε όλες τις περιπτώσεις  αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα αποδεχθεί σκόπιμες κωλυσιεργίες που θα έθεταν σε αμφισβήτηση τη δεδηλωμένη βούλησή της και την αποφασιστικότητά της για την ολοκλήρωση της επένδυσης στο Ελληνικό».

Σημειώνεται πάντως, ότι στο «πάρων» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της επένδυσης έδωσε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, ο οποίος όπως ανέφερε τάσσεται υπέρ των επενδύσεων, με σεβασμό όμως σε όλες τις διαδικασίες που καθορίζονται από τους νόμους.

«Είμαι υπέρ των επενδύσεων είναι αναγκαίες για να βγει η χώρα μας από την κρίση, βεβαίως οι επενδύσεις πρέπει να σέβονται το περιβάλλον και το φυσικό και το πολιτισμικό (…) Με την έννοια αυτή στο Ελληνικό πρέπει να γίνει επένδυση με σεβασμό στις προϋποθέσεις του αρχαιολογικού νόμου» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.