Εβδομάδα γεύσης στο TV5MONDE

Facebook
Twitter
LinkedIn

Φορέστε τις ποδιές σας για την Εβδομάδα Γεύσης 2017, από τις 9 έως τις 15 Οκτωβρίου! Το TV5MONDE σας ετοίμασε ένα γευστικότατο πρόγραμμα: ραντεβού με βραβευμένους σεφ με αστέρια, παραλλαγές κλασικών πιάτων και συστατικών της γαλλικής κουζίνας, και φυσικά την επιστροφή του σπουδαίου διαγωνισμού ζαχαροπλαστικής «Ποιος θα είναι ο επόμενος μεγάλος ζαχαροπλάστης;».

Ένα νοστιμότατο ταξίδι στην καρδιά της γαστρονομίας, τον Οκτώβριο στο TV5MONDE.


ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ;

ΣΕΖΟΝ 4η ΑΝΕΚΔΟΤΗ

Κάθε Σάββατο στις 22:00

Μετά την επιτυχία της 3ης σεζόν, ο μεγάλος διαγωνισμός ζαχαροπλαστικής επιστρέφει στο TV5MONDE για μία 4η σεζόν ακόμη πιο χορταστική! Εννέα υποψήφιοι θα διαγωνιστούν με την ελπίδα να γίνουν ο επόμενος μεγάλος ζαχαροπλάστης.

Υπότιτλοι: Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Ολλανδικά, Ρουμανικά, Ρωσικά

ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΩΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗ: ΤΟ ΤΟΛΜΗΡΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕΦ THIERRY MARX

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου στις 22:00

Μετά από μία δύσκολη παιδική ηλικία, ο σεφ Τιερρύ Μαρξ διαπρέπει λαμβάνοντας δύο αστέρια στον οδηγό Michelin. Επιθυμώντας να βοηθήσει άτομα σε δυσκολία, επιλέγει 35 μαθητές για να φοιτήσουν στο κέντρο εκπαίδευσής του δωρεάν. Μέσα σε τρεις μήνες θα κληθούν να προσαρμοστούν σε έναν εντατικό ρυθμό και σε μία ατσάλινη πειθαρχία.

Υπότιτλοι: Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Ολλανδικά, Ρουμανικά, Ρωσικά


ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στις 13:30

Οι τέχνες του τραπεζιού αποτελούν σήμερα έναν από τους αγαπημένους χώρους των σχεδιαστών και των δημιουργών. Μεταξύ νέων υλών και νέων σχεδίων, συνδυάζουν θάρρος, καινοτομία και έρευνα, συμβολίζοντας απόλυτα την υπεροχή α λα γαλλικά.

Υπότιτλοι: Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Ολλανδικά, Ρουμανικά, Ρωσικά


Ζαχαροπλαστεία του χτες και του σήμερα

Τα μακαρόν Ladurée

Οι τάρτες των αδελφών Tatin

Το ζαχαροπλαστείο Stohrer

Με τον Κριστόφ Μισαλάκ, ,μετρ-ζαχαροπλάστη.


Ζήτω η σοκολάτα !

Το Σαλόνι της σοκολάτας

« À la mère de famille », το παλαιότερο εργαστήριο σοκολάτας του Παρισιού

Η περιπέτεια της σοκολάτας από την ενθρόνισή της επί Λουδοβίκου XV


Ένα τυρί, μια ιστορία

Το καμαμπέρ, το αγαπημένο τυρί των γάλλων

Το κατσικίσιο τυρί σεβρ από την Κορσική

Τυρί κομτέ από το Fort des Rousses


Στα παπούτσια των μεγάλων σεφ

Μία μέρα με τον Jean-François Piège

« Le Procope » : το παλαιότερο καφέ του Παρισιού

Η έλευση του σέρβις α λα ρωσικά: τον καιρό του σέρβις α λα γαλλικά, οι πελάτες έτρωγαν χλιαρά, σχεδόν κρύα τα πιάτα


Πριβέ Επισκέψεις, τις Τετάρτες 11 και 18 Οκτωβρίου στις 15:00

Υπότιτλοι: Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Ολλανδικά, Ρουμανικά, Ρωσικά


Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.