Ποιος είναι ο δολοφόνος που σκότωσε την Δώρα;

Facebook
Twitter
LinkedIn

Αναλυτικά τα στοιχεία του δράστη αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα το μεσημέρι κατά την παρουσίαση της υπόθεσης από τον διευθυντή της Ασφάλειας Αττικής υποστράτηγο Χρήστο Παπαζαφείρη και τον εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. αστυνομικό υποδιευθυντή Θεόδωρο Χρονόπουλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βήματος πρόκειται για έναν 58χρονο Έλληνα, αρμενικής καταγωγής, ο οποίος γεννήθηκε και διέμενε στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, ο οποίος είχε εκτίσει και ποινές για διάφορα αδικήματα σε φυλακές της χώρας.

Ο 58χρονος είχε κατηγορηθεί παλιότερα για υποθέσεις διακίνησης 11 κιλών χασίς, για κλοπές και ληστείες του δρόμου ενώ προσφάτως υπήρχε αναζήτησή του για διαρρήξεις σε αυτοκίνητα του Αμαρουσίου, της νέας Ιωνίας και αλλού.

Ηταν κρατούμενος στις φυλακές Χαλκίδας. Μάλιστα σε σωματικό έλεγχό του από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ στη Χαλκίδα, τον περασμένο Απρίλιο, είχε βρεθεί στην κατοχή του ποσότητα ηρωίνης.

Η ΕΛ.ΑΣ έφθασε στα ίχνη του -όπως αποκαλύπτει Το Βήμα- ύστερα από νεώτερο στίγμα που εξέπεμψε η συσκευή του κινητού της άτυχης εφοριακού, σε καταστήματα κινητής τηλεφωνίας της οδού Γερανίου και Μενάνδρου και το οποίο εντοπίσθηκε από ειδική φορητή συσκευή της ΕΛ.ΑΣ προ μερικών ημερών.

Ο καταστηματάρχης έβαλε στην συσκευή του κινητού της άτυχης εφοριακού νέα κάρτα SIM και το ενεργοποίησε προκειμένου να το πουλήσει. Ωστόσο οι αξιωματικοί, με βάση τον αριθμό του κινητού της δολοφονηθείσας, ήξεραν τον κωδικό ΙΜΕΙ της συσκευής. Και έτσι εντόπισαν τη νέα κάρτα SIM που τοποθετήθηκε στη συσκευή και που ακριβώς αυτή ενεργοποιήθηκε. Ακόμη γενετικό υλικό φέρεται να βρέθηκε σε χαρτιά -πιθανόν χαρτοπετσέτες- που πέταξε ο δράστης μετά το στυγερό έγκλημα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.