Απο την κακοκαιρία μία γυναικα νεκρή στη Μάνδρα…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, στην οδό Κοροπούλη, όπου εγκλωβίστηκε από τα νερά που έφτασαν σε πολύ μεγάλο ύψος, όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής

Τα συνεργεία που έφτασαν στο σημείο ανέσυραν το άψυχο σώμα της γυναίκας.Εν τω μεταξύ τέσερα άτομα μεταφέρθηκαν με συμπτώμα υποθερμίας στο νοσοκομείο της Ελευσίνας.Η Πυροσβεστική μόνο απ΄αυτη την περιοχή δέχθηκε 340 κλήσεις για εγκλωβισμό σε μαγαζιά και σπίτια.

Οι περιοχές Νέα Πέραμος, τη Μαγούλα και Μάνδρα Αττικής έχουν κηρυχτεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από τον αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, Γιάννη Βασιλείου.

Η παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών-Κορινθου στη Νέα Πέραμο έχει μετατραπεί σε «ποτάμι» από τις 7 το πρωί, λόγω  της βροχόπτωσης, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν πολλοί οδηγοί μέσα στα αυτοκίνητά τους.

Λασπο-θάλασσα έχει κατακλύσει και αρκετούς δρόμους στη Μάνδρα Αττικής, παρασύροντας τουλάχιστον 20 οχήματα. Νωρίτερα απεγκλωβίστηκαν και 12 άτομα από λεωφορείο που επιχείρησε να περάσει κάτω από γέφυρα.

Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη. Στον οικισμό Νεράκι, ορμητικοί χείμαρροι έχουν πλημμυρίσει τους δρόμους και πέφτουν στη θάλασσα .

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο τύπου της πυροσβεστικής που μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η Υπηρεσία έχει μέχρι στιγμής δεχθεί 160 κλήσεις για παροχή βοήθειας, απεγκλωβισμό οδηγών και απάντλησης υδάτων.

Αυτοκίνητα έχουν βυθιστεί στη λάσπη και σωλήνες έχουν σπάσει. Ανάλογα προβλήματα παρατηρούνται και στη Νέα Εθνική Οδό.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.