Ανατροπή;;στην δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Θ΄ ανοίξει ξανα ο φάκελος   της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη που δολοφονήθηκε στο β΄νεκροταφείο ;Σαραντασέλιδο υπόμνημα του δολοφόνου δείχνει κάποιους που τον έβαλαν να σκοτώσει την κοπέλα  έναντι 30.000 ευρώ.  Ο δολοφόνος της νεαρής κοπέλας μετά την κατάθεσή του για την υπόθεση, είπε ξεκάθαρα ότι κάποιοι του έταξαν λεφτά για να της αφαιρέσει τη ζωή με 14 μαχαιριές, δίνοντας νέα τροπή στην υπόθεση.

Σύμφωνα με όσα μαρτύρησε στους αστυνομικούς, του είχαν δώσει 2.000 ευρώ προκειμένου να διαπράξει το έγκλημα, ενώ του υποσχέθηκαν άλλα 30 χιλιάρικα εφ’ όσον σκότωνε πρώτα την εφοριακό.

Προκειμένου να τον πείσουν, του είχαν προμηθεύσει και ναρκωτικά καθώς ο ίδιος είναι χρήστης, ενώ πήρε και το μαχαίρι από τους ηθικούς αυτουργούς του εγκλήματος, με το οποίο σκότωσε την εφοριακό, όπως τουλάχιστον κατέθεσε στην αστυνομία.
Πριν εξιχνιαστεί η υπόθεση, ο πατέρας του θύματος έλεγε πως κάποιοι την ήθελαν νεκροί καθώς θεωρούσε πως εμπλέκεται η δουλειά της στην υπόθεση, αφού – όπως τόνιζε – εξέταζε ονόματα που εμπλέκονται στη λίστα Λαγκάρντ και ίσως κάποιος να την ήθελε νεκρή.
Αυτό βέβαια δεν έχει επιβεβαιωθεί, όμως πλέον μετά τη κατάθεση του δολοφόνου της 32χρονης, η αστυνομία  εξέταζε ονόματα που εμπλέκονται στη λίστα Λαγκάρντ και ίσως κάποιος να την ήθελε νεκρή.
Αυτό βέβαια δεν έχει επιβεβαιωθεί, όμως πλέον μετά τη κατάθεση του δολοφόνου της 32χρονης, η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.