Ανατροπή στη δολοφονία της Δώρας: Βρέθηκε DNA άγνωστου άντρα

Facebook
Twitter
LinkedIn
Νέα δεδομένα αποκαλύπτονται στην υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη στο Β’ νεκροταφείο, καθώς από τα αποτελέσματα των αναλύσεων προκύπτει ότι δεν βρέθηκε στα νύχια της το DNA του φερόμενου ως δράστη, αλλά ισχυρό μείγμα γενετικού υλικού άγνωστου μέχρι σήμερα άνδρα.
Αυτό σημαίνει ότι η Δώρα Ζέμπερη πάλεψε την ώρα της δολοφονίας της με άνδρα που δεν είναι ο συλληφθείς Μανώλης Σοροπίδης.

Οι πληροφορίες αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη και τις επιβεβαίωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Γιάννα Παναγοπούλου.

Μικτό γενετικό προφίλ του Σοροπίδη και του θύματος βρέθηκε περιμετρικά στις δύο χαρτοπετσέτες στον χώρο του νεκροταφείου, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, DNA του φερόμενου ως δράστη δεν υπάρχει κάπου αλλού.
Ερωτήματα και για το μαχαίρι

«Σίγουρα υπήρξε στο χώρο του κοιμητηρίου το γενετικό υλικό του δράστη, όπως έδειξαν οι χαρτοπετσέτες που βρέθηκαν εκεί, και για το λόγο αυτό είμαστε πολύ επιφυλακτικοί», τόνισε η κ. Παναγοπούλου.

Όπως ανέφερε η δικηγόρος έχουν γίνει εξονυχιστικοί έλεγχοι σε πολλά διαφορετικά δείγματα. Είκοσι ένα από αυτά δεν είχαν αξιοποιήσιμο αποτέλεσμα.

Επίσης, εμφανίζεται σαν πειστήριο κρητικό μαχαίρι που φέρει αποτυπώματα μόνο στη θήκη του. Με αυτό φέρεται ο Σοροπίδης να σκότωσε τη Δώρα Ζέμπερη. Κανείς όμως ειδικός δεν απάντησε στο καυτό ερώτημα αν τα θανατηφόρα τραύματα στην εφοριακό, είναι συμβατά με το συγκεκριμένο μαχαίρι .

Η κ. Παναγοπούλου ανέφερε πως στο μαχαίρι, που έχει στα χέρια της η Σήμανση σαν πειστήριο εγκλήματος, υπάρχει δείγμα γενετικού υλικού ανδρός που δεν είναι του κατηγορούμενου.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.