Στον Κορυδαλλό θα μεταχθεί ο Κ.Γιατζόγλου…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Μετά την πολύωρη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών, αποφασίστηκε η αναδιοργάνωση των φυλακών Κορυδαλλού και η πλήρης μετατροπή της σε κατάστημα υποδίκων. Ο Κορυδαλλός τώρα είναι μεικτή φυλακή, ”φιλοξενεί” δηλαδή και κατάδικους και υπόδικους. Σε αυτό αυτό το πλαίσιο θα φύγουν από τον Κορυδαλλό 52 κατάδικοι και θα εισέλθουν 27 υπόδικοι, μεταξύ των οποίων και ο Κ. Γιατζόγλου, ο οποίος αναμένεται να μεταχθεί στις 10 Απριλίου.

Η αστυνομία πάντως είναι σε επιφυλακή, μετά τις “επιδρομές” αντιεξουσιαστών, αφού περιμένουν νέα χτυπήματα με αφορμή την μεταγωγή του Κ. Γιατζόγλου, για την οποία, παράγοντες του υπουργείου διαβεβαίωναν ότι θα γίνει μέσα στην εβδομάδα, που ήδη έφυγε.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης έχει ως εξής:

Στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού προωθείται η πλήρης μετατροπή του σε κατάστημα υποδίκων. Γι’ αυτό το λόγο, αποφασίστηκε σήμερα από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η μεταγωγή των πρώτων 52 καταδίκων από το Κ.Κ. Κορυδαλλού σε άλλα Καταστήματα και, παράλληλα, η μεταγωγή σ’ αυτό 27 υποδίκων. Η εκτέλεση αυτών των μεταγωγών θα γίνει κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.