Εξεταστική εσεις; Εξεταστική και εμεις…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Το χρονοδιάγραμμα της συζήτησης για  την σύσταση προανακριτικής επιτροπής όσον αφορά τους Υπουργούς Παναγιώτη Κουρουμπλή, Ανδρέα Ξανθό και Παύλο Πολάκη, σύμφωνα με την πρόταση που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία,  έδωσε ο πρόεδρος  της Βουλής Νίκος Βούτσης. Η συζήτηση θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης, 8 Μαρτίου, και στην  αρχή της θα μιλήσουν 9 βουλευτές, οι 8 θα είναι οι  εκπρόσωποι των κομμάτων και ένας από τους ανεξάρτητους.

Στη συνέχεια από 12 λεπτά θα μιλήσουν οι  κοινοβουλευτικοί  εκπρόσωποι. Οι τρεις αναφερόμενοι  υπουργοί θα πάρουν το λόγο για 20 λεπτά, ενώ από την πλευρά της Κυβέρνησης θα μιλήσουν ο Αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζάνακόπουλος.

Η συζήτηση θα κλείσει με τους αρχηγούς των κομμάτων, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί στον πρόεδρο της Βουλής αν θα μιλήσουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί.

Η συζήτηση αναμένεται να ολοκληρωθεί γύρω στις 10 το βράδυ οπότε και θα στηθούν οι τρεις κάλπες προκειμένου να διεξαχθεί η μυστική ονομαστική ψηφοφορία.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.