Κόντρα Θεοδωράκη -Γενννηματά .λίγο πριν το Συνέδριο…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Συνομιλίες και κόντρα  μέσω twitter ανάμεσα στον Σταύρο Θεοδωράκη και την Φώφη Γεννηματά με αφορμή την πρόσκληση που δέχθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου για να συζητήσουν την πρότασή του για σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας. Και όλα αυτά λίγα 24ωρα πρίν ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής: Την Κυριακή ορίζονται οι σύνεδροι ενώ την επόμενη Παρασκευή ξεκινά το Συνέδριο που θα εκλέξει ηγεσία στο Κίνημα Αλλαγής.

Πρώτα «χτύπησε» η Φώφη Γεννηματά κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα για επικοινωνιακά παιχνίδια και καρφώνοντας τον Σταύρο Θεοδωράκη.

«Για το Κίνημα Αλλαγής άλλο ζήτημα είναι η ανάγκη Εθνικής Συνεννόησης για τα μεγάλα εθνικά θέματα και άλλο τα επικοινωνιακά παιχνίδια του κ. Τσίπρα. Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά όλοι!» αναφέρει σε ανάρτησή της στο twitter λίγη ώρα μετά την πρωτοβουλία Τσίπρα να τηλεφωνήσει στον Σταύρο Θεοδωράκη και να του ζητήσει να συναντηθούν την ερχόμενη Δευτέρα, προκειμένου να τον ενημερώσει για την πρότασή του να συσταθεί Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.