Εξαρθρώθηκε η σπείρα Ρομά που εισέβαλε μ΄αυτοκίνητα μεσα σε μαγαζιά…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ακόμη μια επιτυχία της Αστυνομίας στην εξάρθρωση σπείρας Ρομά που ”μπουκαραν μ΄αυτοκίνητα μέσα σε καταστήματα στα Σπάτα,στην Αρτέμιδα Γλυκά νερά Παιανία και στις γύρω περιοχές.Κατέστρεφαν την επιχείρηση με κλεμμένα αυτοκίνητα εισβάλοντας μέσα στα μαγαζιά και με τα χρήματα που έβρισκαν στις ταμειακές τους μηχανές πήγαιναν στα μπουζούκια… Οι εννέα Ρομά εισέπρατταν και επιδόματα ως άποροι  και κάθε βράδυ γλένταγαν στα μπουζούκια, κάνοντας λογαριασμούς εκατοντάδων ευρώ. Μέχρι στιγμής ‘εχουν ομολογήσει 52 εισβολές…

Οι  εννέα Ρομά  διέμεναν σε καταυλισμούς στην Βορειοανατολική Αττική και τα Σαββατοκύριακα εισέβαλαν σε καταστήματα, φούρνους, ψιλικατζίδικα, μίνι μάρκετ, ακόμα και μικρά συνοικιακά μαγαζιά αρπάζοντας ολόκληρες τις ταμειακές μηχανές.  Επέλεγαν τα Σαββατοκύριακα, διότι γνώριζαν πως οι καταστηματάρχες κρατούσαν τα χρήματα στις ταμειακές μηχανές, καθώς οι τράπεζες ήταν κλειστές.

Το χειρότερο, όμως, είναι πως οι δράστες εισέβαλαν στα καταστήματα με κλεμμένα αυτοκίνητα παλιάς τεχνολογίας και στην κυριολεξία τα κατέστρεφαν. Το αποτέλεσμα ήταν να οδηγούν μεροκαματιάρηδες επαγγελματίες σε «λουκέτο», καθώς χτυπούσαν το ίδιο κατάστημα τρεις και τέσσερις φορές, ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Με ταυτόχρονες επιχειρήσεις η Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής εντόπισε και προχώρησε σε συλλήψεις των κακοποιών και του Αρχηγού της σπείρας που γλένταγε σε νυχτερινό κέντρο .

Από την προανάκριση που πραγματοποίησε η Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής, διαπιστώθηκε πως η σπείρα είχε διαπράξει τουλάχιστον 52 εισβολές σε καταστήματα και διπλάσιες κλοπές σε αυτοκίνητα, τα οποία βέβαια χρησιμοποιούσαν ως “πολιορκητικούς κριούς”, ώστε να εισβάλλουν στο εσωτερικό των καταστημάτων.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.