Λαμπερή πρεμιέρα των Eκδικητών στο Los Angeles

Facebook
Twitter
LinkedIn

Με την αίγλη που της πρέπει, πραγματοποιήθηκε η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινία ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ: Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ στο Los Angeles, παρουσία των πρωταγωνιστών και συντελεστών που εδώ και μια δεκαετία έχτισαν το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel με 17 ταινίες, που οδήγησαν στο εντυπωσιακό πρώτο μέρος της τρίτης ταινίας των Εκδικητών.

Σε αυτή την ταινία οι Εκδικητές και οι σύμμαχοι τους συνεχίζουν να προστατεύουν τον κόσμο από απειλές που κανένας άλλος δεν μπορεί να χειριστεί, αλλά μία πολύ πιο σκοτεινή δύναμη έχει εξαπολυθεί: o Thanos.

Ο απόλυτος κυρίαρχος της κακής φήμης διαγαλαξιακά δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα για να αποκτήσει τους έξι λίθους της αιωνιότητας προκειμένου να κάνει δική του την εξουσία ολόκληρου του σύμπαντος και φυσικά της ανθρωπότητας.

{youtube}w99lJPm9h7M{/youtube}

Οι Εκδικητές συστήνουν μία ομάδα με μέλη από όλο το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel και όλοι μαζί οι υπερήρωες πρέπει να θυσιάσουν πολλά περισσότερα από κάθε άλλη φορά, σε μία προσπάθεια να νικήσουν τον πανίσχυρο Thanos πριν επιτεθεί και καταστρέψει ολόκληρο το σύμπαν στην ίσως πιο θανατηφόρα αναμέτρηση όλων των εποχών.



26 Απριλίου στους κινηματογράφους από την Feelgood

(Οι πρώτες προβολές ξεκινούν από σήμερα Τετάρτη 25 Απριλίου σε επιλεγμένους κινηματογράφους σε όλη την Ελλάδα, μετά τις 22:00)

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.