Ο Παυλος Γιαννακόπουλος δεν έφυγε…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Παίκτες,παράγοντες και οπαδοί του Παναθηναϊκού εγιναν ενα αποχαιρετώντας τον ηγέτη τους Παύλο Γιαννακόπουλο.
Λαϊκό προσκύνημα στο ΟΑΚΑ … Κι΄ομως ήταν εκει ο Παύλος  Γιαννακόπουλος .Ηταν εκει .Στις καρδιές όλων αφου κάλυψε τα πάντα στο ΟΑΚΑ,  ακόμη και η νίκη τίτλου της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ επί του Ολυμπιακού, πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Αποθέωση πριν και μετά τον αγώνα από τον αθλητικό, επιχειρηματικό και πολιτικό κόσμο, αλλά και από παίκτες, προπονητές και οπαδούς που δεν σταμάτησαν να φωνάζουν συνθήματα για τον κορυφαίο διοικητικό ηγέτη.

Η είδηση του θανάτου του Παύλου Γιαννακόπουλου συγκλόνισε την αθλητική, πολιτική και επιχειρηματική κοινή γνώμη, ενώ μετέτρεψε σε λαϊκό προσκύνημα τον τρίτο τελικό της Stoiximan.gr Basket League, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, με τον κόσμο να «κατακλύζει» το ΟΑΚΑ, για να αποτίσει φόρο τιμής στον άνθρωπο που δημιούργησε την μπασκετική αυτοκρατορία του Τριφυλλιού, με τους 6 ευρωπαϊκούς τίτλους.
Τα συγκινητικά συνθήματα

Στο ΟΑΚΑ ήταν όλα διαφορετικά. Ο αδελφός του Θανάσης Γιαννακόπουλος και ο γιος του Δημήτρης Γιαννακόπουλος έλειπαν από το γήπεδο, ενώ οι οπαδοί φώναζαν συνθήματα για να τον αποχαιρετήσουν.

Φώναζαν δυνατά να ακουστούν παντού προκαλώντας ρίγη συγκίνησης σε όλο το γήπεδο. «Σαν σήμερα που έφυγε ο Παύλος και πέταξε ψηλά στον ουρανό, δεν θα ξεχάσω τι μου χάρισε ποτέ μου, γι’ αυτό κι εγώ θα τραγουδώ». «Παύλο θεέ για πάντα ανάμεσά μας, μια ζωή θα είσαι μέσα στην καρδιά μας», τραγουδούσαν οι οπαδοί στις κερκίδες στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού. Μάλιστα, φρόντισαν να σηκώσουν μόνο ένα πανό προς τιμήν του που έλεγε: «Θα είσαι για πάντα ο Παύλος μας. Θα είμαστε για πάντα τα παιδιά σου».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.