Υποκλίθηκε το Βεάκειο στο μεγαλείο ψυχής της Κατερίνας Βρανά

Facebook
Twitter
LinkedIn

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (7/6) 2.100 άτομα γέμισαν τις κερκίδες και τα σκαλιά του ΒΕΑΚΕΙΟΥ θεάτρου στον Πειραιά, με σκοπό να στηρίξουν την Κατερίνα Βρανά.

Για τον ίδιο σκοπό, στη σκηνή ανέβηκαν δεκαεννιά συνάδελφοι της-κορυφαίοι stand up κωμικοί, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

 

Το αποτέλεσμα; Μια βραδιά που θα θυμόμαστε για πάντα. Μια εκδήλωση που τα είχε όλα: Άφθονα γέλια, συγκίνηση, χαρά, ελπίδα… Κορυφαία στιγμή, η έκπληξη που έκανε σε όλους μας η Κατερίνα. Η ίδια εμφανίστηκε στη σκηνή, μίλησε με πολύ θάρρος και ακόμη περισσότερο χιούμορ για την περιπέτεια της υγείας της, δίνοντας μήνυμα αισιοδοξίας σε όλους τους ανθρώπους που έρχονται αντιμέτωποι με δυσκολίες.

Ευχαριστούμε για την πελώρια ανταπόκριση. Εκείνους που έσπευσαν να κλείνουν εισιτήριο μέσω του viva.gr κάνοντας την παράσταση sold out σε λίγες μόλις μέρες. Αυτούς που υπέμειναν την αναμονή την ημέρα της εκδήλωσης με την ελπίδα να βρουν εισιτήριο, αλλά και όλους όσοι θέλησαν να είναι μαζί μας αλλά δεν τα κατάφεραν.

Η 7η Ιουνίου πέρασε στην ιστορία ως η μεγαλύτερη stand up παράσταση που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Ως μια βραδιά που σηματοδοτεί πως μόνο με την αλληλεγγύη μπορούμε να πάμε ένα βήμα πιο κάτω. Όσοι και όσες δεν καταφέρατε να είστε μαζί μας, αλλά θέλετε να βοηθήσετε την Κατερίνα μπορείτε ακόμη να το κάνετε, καταθέτοντας το ποσό της επιλογής σας σ’ έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς με την αιτιολογία “V for Vrana».


Ελλάδα

BANK: ALPHABANK

ΙΒΑΝ: GR74 0140 1150 1150 0231 0036 219

BIC: CRBAGRAA

ACCOUNTHOLDER: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΛΟΥΙΖΑ ΒΡΑΝΑ


Αγγλία

BANK: NATIONAL WESTMINSTER BANK PLC (a.k.a. NATWEST)

IBAN: GB04 NWBK 6004 0419 2178 03

BIC: NWBKGB2L

ACCOUNT HOLDER: K L VRANA

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.