Συμπλοκές.ξύλο και οπλα στο Πεδίον του Αρεως…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Συμπλοκή, σημειώθηκε  τα ξημερώματα στην οδό Μαυροματαίων όταν περίπου 10 άτομα    άρχισαν   μετά απο ξύλο που έπεφτε, να ανταλλάσσουν και  πυροβολισμούς.

Κάτοικοι στην περιοχή ειδοποίησαν έντρομοι την Αστυνομία και αμέσως δυο ομάδες μοτοσικλετιστών της ΔΙΑΣ έσπευσαν στα Εξάρχεια και κατάφεραν να συλλάβουν τους τρεις Αλβανούς, οι οποίοι εκείνη την στιγμή προσπαθούσαν να απομακρυνθούν από το σημείο της συμπλοκής και μάλιστα με τα όπλα στα χέρια. Οι τρεις συλληφθέντες Αλβανοί,είναι ηλικίας 42, 38 και 29 ετών και κρατούνται στο Τμήμα Εκβιαστών .
Οι τρεις συλληφθέντες υποστηρίζουν πως το ποσό των 13.000 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή τους, είναι δικό τους και προέρχεται από κέρδη στο στοίχημα, ενώ για τα όπλα που είχαν στην κατοχή τους δεν μπόρεσαν να το δικαιολογήσουν.

 

Οι δυο από τους τρεις συλληφθέντες ήταν σεσημασμένοι, ο ένας για εκβιάσεις καταστηματαρχών και εκρήξεις, καθώς είχε συλληφθεί το 2015 στην Ηλιούπολη έπειτα από την εξάρθρωση ομάδας “νονών” της νύχτας και μάλιστα διαβόητης, ενώ ο δεύτερος το 2006 είχε κατηγορηθεί για την συμμετοχή του σε μεγάλο κύκλωμα μαστροπών και αρπαγής γυναικών.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως οι τρεις συλληφθέντες, μαζί με τα υπόλοιπα άτομα που συμμετείχαν στην ένοπλη συμπλοκή τις οδού Μαυροματαίων, είναι οι “ταμίες” ομάδας εκβιαστών και μάλλον αντήλλαξαν πυροβολισμούς με μέλη αντίπαλης ομάδας “νονών” της νύχτας, που θέλει να απλώσει τα “δίχτυα” της στην περιοχή.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.