Επεισόδια έξω απο το Υπουργειο Οικονομικών…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Μέλη της ΠΟΕΔΗΝ συγκεντρώθηκαν έξω απο το υπουργείο οικονομικών. Αρχικά, οι διαδηλωτές  έσπασαν σήκωσαν τα ρολά και μπήκαν μέσα από αυτά, ενώ στη συνέχεια πέταξαν αβγά στους άνδρες τους ΜΑΤ, οι οποίοι απάντησαν με χημικά. Στην συνέχεια οι διαδηλωτές που διαμαρτύρονται για ελλείψεις προσωπικού στις μονάδες Υγείας, ενώ καταγγέλλουν και απολύσεις εργαζομένων με συμβάσεις εργασίας, έριξαν βλήτα στους άνδρες των Μάτ που φυλάνε την είσοδο του υπουργείου Οικονομικών.

Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία ζητούν συνάντηση με τον υπουργό Ευκλείδη Τσακαλώτο, για να του θέσουν τα αιτήματά τους, όπως το θέμα των βαρέων και ανθυγιεινών και των επιτοκίων των στεγαστικών δανείων των δημοσίων υπαλλήλων.

Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία έχουν υψώσει έξω από το υπουργείο πανό, όπου μεταξύ άλλων, απεικονίζεται ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας να φτιάχνει γιατροσόφια «Τσιπροξιλ», γέμισαν την άσφαλτο με βλήτα και συνθήματα όπως «Η κυβέρνηση έχει χάσει τα έχασε τ’ αυγά και τα καλάθια».

Διερχόμενοι ομως τόλμησαν να ρωτήσουν τον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ που είσαστε οταν τα νοσοκομεία δεν είχαν χαρτί τουαλέτας και βαμβάκια και παρ΄ολίγον να είχαμε επεισόδια μεταξύ πολιτών…

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.