Δυο νεκροί…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πληροφορίες για τρεις νεκρούς από τα μέτωπα των πυρκαγιών έρχονται στο προσκήνιο την τελευταία ώρα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει έως τώρα οιαδήποτε επίσημη επιβεβαίωση από τις Αρχές.

 

Ο  πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ ανέφερε πως ασθενοφόρα έχουν παραλάβει δύο απανθρακωμένα πτώματα, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρχουν κι άλλα θύματα.

Παράλληλα, σε σοβαρή κατάσταση βρίσκεται 14χρονο κορίτσι που διασώθηκε το βράδυ από τα νερά και διακομίζεται σε νοσοκομείο.

Είκοσι-πέντε είναι οι τραυματίες, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, εκ των οποίων οι τρεις είναι διασωληνωμένοι. Επισήμως η Πυροσβεστική έκανε λόγο το απόγευμα για έξι εγκαυματίες.

Παράλληλα, 2 τουρίστες, από την Δανία, βρέθηκαν από το λιμενικό γύρω στο απόγευμα, ενώ οι υπόλοιποι 8 που επέβαιναν στο ίδιο σκάφος, αγνοούνται. Σύμφωνα με πληροφορίες, η βάρκα που επέβαιναν, είχε ανατραπεί ανοιχτά της Ραφήνας. Για την ώρα ερευνάται η τύχη ακόμα 8 ανθρώπων, ίσως με καταγωγή από τη Δανία.

Ακόμα έξι υπήκοοι Γαλλίας παρελήφθησαν από σκάφος ενώ είχαν καταφύγει σε όρμο κοντά στο Μάτι, στην περιοχή του  Νέου Βουτζά.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.