Παραιτήθηκε ο Νίκος Κοτζιάς…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Παραιτήθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κοτζιάς πήρε την τελική απόφασή του να παραιτηθεί άμεσα όταν άκουσε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο να δηλώνει σε πρωινή εκπομπή ότι «όποιος δυσφορεί στη διαδρομή μπορεί να κατέβει από το τρένο».

Ο Νίκος Κοτζιάς έλαβε την απόφασή του, σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρώντας πως δεν έτυχε της απαραίτητης κάλυψης από τον Αλέξη Τσίπρα στην κόντρα του με τον Πάνο Καμμένο κατά το χθεσινό υπουργικό συμβούλιο, όταν οι δύο υπουργοί αντάλλαξαν βαριές κουβέντες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Κοτζιάς αποχώρησε από το υπουργικό συμβούλιο σε έξαλλη σχεδόν κατάσταση, μετά τη σφοδρή σύγκρουση με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ, και μάλιστα μετέφερε τη δυσαρέσκειά του και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με τον οποίο συναντήθηκε εκτάκτως αργά το απόγευμα της Τρίτης.

Η απάντηση του Νίκου Κοτζιά

Ο Νίκος Κοτζιάς με ένα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό έγραψε έστρεψε τα βέλη του κατά του πρωθυπουργού, αλλά και των υπουργών που πήραν το μέρος του Πάνου Καμμένου στην κόντρα των δύο. Συγκεκριμένα έγραψε «Έρχεται η στιγμή, λέει ο ποιητής, να αποφασίσεις με ποιούς θα πας και ποιούς θα αφήσεις. Ο ΠΘ και σειρά Υπουργών έκαναν στο χθεσινό ΥΣ τις επιλογές τους και εγώ κατοπιν τις δικές μου.  Είναι καλό να θυμούνται, όμως, τον στίχο: βαθιά να με θάψουν θέλησαν, ξέχασαν οτι είμαι σπόρος»

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.