Διαφωνίες στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Διαφωνίες και αντιπαραθέσεις  εντός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων,μετά και τις αιχμηρές τοποθετήσεις του Πάνου Καμμένου στην εισήγηση του στο Εθνικό Συμβούλιο της παράταξης. Οι ΑΝΕΛ, εκπροσωπούνται πλέον με επτά βουλευτές στο ελληνικό κοινοβούλιο και όπως έχει γίνει γνωστό, δύο εξ αυτών, και συγκεκριμένα η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά ο βουλευτής της Β Αθηνών Θανάσης Παπαχριστόπουλος αλλά και ο εξωκοινοβουλευτικός υφυπουργός Εξωτερικών Τερενς Κουικ, φέρονται να είναι υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών και να διαφοροποιούνται της πάγιας θέσης της παράταξης όσον αφορά το ονοματολογικό ζήτημα.

Ειδικότερα, παρά το γεγονός ότι ο κος Καμμένος δεν ονομάτισε συγκεκριμένα πρόσωπα, μίλησε για “Μακεδονοκλάστες” και τσάμπα μάγκες στην πλάτη των ΑΝΕΛ.που διορίστηκαν χωρίς να είναι καν βουλευτές ακόμη και σε υπουργικούς θώκους και τώρα κάνουν κριτική.

«Τώρα τελευταία εμφανίστηκε μια καινούρια κατηγορία, οι Μακεδονοκλάστες, οι οποίοι μας προέκυψαν, αφού τους διορίσαμε – χωρίς να είναι καν βουλευτές- ακόμη και σε υπουργικούς θώκους, να μας κάνουν και κριτική.

Σας ζητάω συγγνώμη που τους έβαλα σε θέσεις κλειδιά. Εγώ φταίω, αναλαμβάνω την ευθύνη και σας υπόσχομαι ότι αυτοί οι τύποι δεν έχουν κανένα λόγο πια στους ΑΝΕΛ. Τελειώσανε, γιατί στην πλάτη μας πατήσανε και έγιναν τζάμπα μάγκες. Καλό ταξίδι» δήλωσε σε υψηλούς τόνους ο Υπουργός Εθνικής Αμυνας.

Την ίδια ώρα ο υφυπουργός Τέρενς Κουίκ που βρίσκεται στο Κάιρο, σε δηλώσεις μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου Σάμεχ Σούκρι εξέφρασε ότι υπηρετεί την εξωτερική πολιτική της Ελλάδος, όπως την χαράσσει ο Αλέξης Τσίπρας.

«Βρίσκομαι στην Αίγυπτο ως υφυπουργός Εξωτερικών, υπηρετώντας την εξωτερική πολιτική της πατρίδας μου, όπως τη χαράσσει ο πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνησή μας» Είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.