Ομολόγησαν οι δύο νεαροί για την δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ομολόγησαν ουσιαστικά οι δύο άνδρες 21 και 19 ετών,ένας Ελληνας και ένας Αλβανός  για την δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στην Ρόδο.Αρχικά  προσήχθησαν ως ύποπτοι για την δολοφονία της φοιτήτριας  αλλά μετά   από αντιφάσεις που έπεσαν στην αρχική ανάκριση  τα ξημερώματα ”έσπασαν”και  ρίχνουν την ευθύνη ο ένας στον άλλον. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του λευκού βάν που επιβιβάσθηκε η κοπέλα το βράδυ της δολοφονίας της είναι κατά πληροφορίες και ο άνθρωπος που εντόπισε τη σορό της 21χρονης και ενημέρωσε τις Αρχές.
Ειδικό κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών του Λιμενικού Σώματος, που μετέβη  στη Ρόδο  από την Αθήνα συντονισμένοι με τις έρευνες των ανακριτικών υπαλλήλων του Τμήματος Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδο φέρεται  οτι έφθασαν μ΄εκπληκτική ταχύτητα στην εξιχνίαση των συνθηκών κάτω από τις οποίες βρήκε φρικτό θάνατο η 21χρονη φοιτήτρια του Tμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου Ε. Τ. του Ι., κόρη αντιδημάρχου του Δήμου Διδυμότειχου.
Προερχόμενη από οικογένεια δασκάλων, ιδιαίτερα αγαπητών στο νομό Εβρου, το νεαρό κορίτσι, ιδιαίτερα αγαπητό και μεταξύ των συμφοιτητών της, «χάθηκε» χωρίς να γνωρίζει κανείς, ακόμη και στενή φίλη της, που λείπει το διάστημα αυτό στην Αθήνα, πού και με ποιόν είχε βρεθεί.
Μια πολλά υποσχόμενη φοιτήτρια, που μάλιστα το καλοκαίρι έκανε την πρακτική της εξάσκηση στο Υπουργείο Εξωτερικών, «έφυγε» από την ζωή και οι πρώτες ενδείξεις συνηγορούν ότι πρόκειται για έγκλημα

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.