Ανατροπή στην ΕΡΤ 2 με την εκπομπή “ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ” που θα κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 8/1

Facebook
Twitter
LinkedIn
Καινούργιος αέρας στους δέκτες της ΕΡΤ. Νέες εκπομπές, νέα πρόσωπα, με θέματα που προσεγγίζονται με διαφορετική οπτική και  φέρνουν την δημόσια τηλεόραση πιο κοντά στον Έλληνα πολίτη.

Μια νέα ιδιαίτερη εκπομπή είναι το ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ που θα κάνει  πρεμιέρα  την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019, μετά το δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ2, με παρουσιάστρια την Αθηνά Πάσσιου.

Η νέα εκπομπή της ΕΡΤ2 «συν Αθηνά…», στοχεύει στον άνθρωπο με όπλο τον άνθρωπο. Προσωπικές αφηγήσεις και βιωματικές ιστορίες γνωστών Ελλήνων ξετυλίγονται μέσα από συνεντεύξεις καρδιάς, αποκαλύπτοντας μια αθέατη πλευρά  διακεκριμένων ανθρώπων, που όλοι θαυμάζουμε για την πορεία τους και τη δημόσια προσφορά τους. Τα θέματα προσεγγίζονται ανθρωποκεντρικά, αλλά και επιστημονικά, από ειδικούς επιστήμονες καλεσμένους στο στούντιο.


Εκπομπή 1η: «Μονογονεϊκές οικογένειες»

Η νέα κοινωνική εκπομπή της ΕΡΤ2 «συν Αθηνά…» κάνει πρεμιέρα με θέμα  τις μονογονεϊκές οικογένειες. Κεντρική καλεσμένη της εκπομπής η Μιμή Ντενίση. H ξεχωριστή πρωταγωνίστρια μοιράζεται μαζί μας το πώς είναι να είσαι ο μόνος γονέας σε μια οικογένεια.
Στο στούντιο,  η Δρ Κοινωνιολογίας Λάουρα Αλιπράντη-Μαράτου αναλύει τις σύγχρονες μορφές των μονογονεϊκών οικογενειών και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Τέλος, η αποκαλυπτική μαρτυρία μιας νέας μητέρας, η οποία μεγαλώνει μόνη το παιδί της, ολοκληρώνει το θέμα.



{youtube}0jZRcSC3Ymo{/youtube}


ΤΡΙΤΗ, 15/1/2019

Εκπομπή 2η: «Εθισμός στο αλκοόλ, μια αποκαλυπτική συνέντευξη του Αλέξη Σταμάτη»

Στη δεύτερη εκπομπή ο γνωστός συγγραφέας Αλέξης Σταμάτης, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, μας αφηγείται την πορεία του προς τον αλκοολισμό, την αποδοχή και τη διαχείριση του προβλήματος.
Στο στούντιο, ο επίκουρος καθηγητής Ψυχιατρικής Γεώργιος Μουσάς, μας αναλύει τις σύγχρονες κοινωνικές διαστάσεις του θέματος που πλέον εμφανίζεται και σε νεαρές ηλικίες. Τέλος, η προσωπική μαρτυρία μιας νέας γυναίκας, που βίωσε τον αλκοολισμό στο οικογενειακό της περιβάλλον, ολοκληρώνει το θέμα.
Παρουσίαση: Αθηνά Πάσσιου.
Σκηνοθεσία: Μάριος Πολυζωγόπουλος.
Αρχισυνταξία: Νάσος Λαναράς.
Δημοσιογραφική έρευνα: Λαμπριάνα Κυριακού, Ράνια Φιλοπούλου.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.