Οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα Σμύρνης στηρίζουν τον Κώστα Αρβανίτη…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Στο πλευρό του Κ. Αρβανίτη εν όψει ευρωεκλογών, οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα Σμύρνης! Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» καλεί τα μέλη του να στηρίξουν την υποψηφιότητα του γνωστού δημοσιογράφου. Προτροπή στήριξης προς τον Κώστα Αρβανίτη, ανεξαρτήτως κομματικών προτιμήσεων! Αυτή είναι η θέση του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης, όπως εκφράστηκε από τον πρόεδρο των παλαιμάχων, Βασίλη Μαστρακούλη.

«Δαγκωτό» στον Αρβανίτη, λοιπόν, που κατεβαίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ από τις παλιές δόξες της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Αναλυτικά, η επιστολή, που λάβαμε την Τετάρτη (13/3) από τον οργανωτικό γραμματέα των παλαιμάχων των «κυανόλευκων», Κώστα Παπαγεωργίου αναφέρει τα ακόλουθα: «Ο σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ με ανακοίνωση του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον άξιο δημοσιογράφο και Απολλωνιστή, ΚΩΣΤΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ στη μάχη της εκλογής στο Ευρωκοινοβούλιο. Ο πρόεδρος των παλαιμάχων ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΣΤΡΑΚΟΥΛΗΣ προτρέπει όλους τους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές μας, ασχέτως πολιτικής τοποθετήσεως, να υποστηρίξουν με θέρμη την υποψηφιότητα του εξέχοντος Απολλωνιστή».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.