Η Οργή Καραμανλή για όσους χρησιμοποιούν το όνομά του…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Του Νίκου Στέφου
Οργισμένος είναι ο Καραμανλής με τις κινήσεις διαφόρων πρώην στελεχών της ΝΔ που χρησιμοποιούν αυθαίρετα το όνομά του για να ικανοποιήσουν προσωπικές τους φιλοδοξίες υπό την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του Μεγάρου Μαξίμου.

Σύμφωνα με δικές μου διασταυρωμένες πληροφορίες που δεν επιδέχονται καμιά αμφισβήτηση, ο πρώην πρωθυπουργός δεν κρύβει σε συνομιλητές του όχι μόνο την ενόχλησή του αλλά και την οργή του, ιδιαίτερα μετά την αρχηγική εμφάνιση του Σάββα Τσιτουρίδη σε απευθείας μάλιστα μετάδοση από την ΕΡΤ!
Όπως δε μαθαίνω, αν συνεχιστούν αυτές οι προκλητικές εμφανίσεις των “νεοκαραμανλικών”, δεν αποκλείεται να προχωρήσει ο ίδιος και σε δημόσια δήλωση αποκήρυξής τους!
Το σίγουρο είναι ότι ο Καραμανλής σε καμία περίπτωση δεν εγκρίνει κινήσεις όσων αυτονομούνται ή εκδηλώνουν τάσεις απομάκρυνσης από τη ΝΔ. Όσοι δε τον έχουν δει τελευταία, τον έχουν ακούσει να εκφράζει τη βεβαιότητά του ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη πρέπει να έχει μπροστά της ορίζοντα τετραετίας και να είναι ισχυρή…
Να προσθέσω εδώ ότι η προσπάθεια του Μαξίμου να ταυτίσει την κυρία Παπακώστα ή τον κ. Τσιτουρίδη με τον “καραμανλισμό” είναι τουλάχιστον κωμική αφού η σημερινή υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε κατ’ επανάληψη έρθει σε αντίθεση με πολιτικές του επιλογές όταν ήταν πρωθυπουργός ενώ η ίδια είχε κατέβει υποψήφια γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ κόντρα στην προτίμηση του Καραμανλή για τον Λευτέρη Ζαγορίτη…
Το ίδιο δε – και ακόμα περισσότερο – αφορά και τον Σάββα Τσιτουρίδη ο οποίος είχε απομακρυνθεί δυο φορές από υπουργικές θέσεις ενώ με απόφαση του Καραμανλή δεν είχε περιληφθεί στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στο Κιλκίς.
Όσον αφορά τον Ευάγγελο Αντώναρο, η αλήθεια είναι ότι η συνεργασία τους έχει διακοπεί και ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος με γραπτή δήλωσή του έχει αναγνωρίσει ότι οι σημερινές του απόψεις δεν εκφράζουν τον Κώστα Καραμανλή.
Ο πρώην πρωθυπουργός έχει με δημόσιες δηλώσεις του κατ’ επανάληψη στηρίξει τη ΝΔ και έχει δώσει το παρών του σε όλες τις κρίσιμες στιγμές για την.παράταξη και τη χώρα…

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.