Ο ΠΑΟΚ σήκωσε την Κούπα…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πρωταθλητής Ελλάδας για τη σεζόν 2018/19 αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ, μετά το 5-0 σε βάρος του Λεβαδειακού στην Τούμπα. Σε ξέφρενους ρυθμούς με το τέλος του ματς έγινε και η απονομή του τροπαίου . O  ΠΑΟΚ είχε ετοιμάζει μεγάλη γιορτή στην Τούμπα με όλους όσους είχαν δοξάσει το άθλημα, για να γιορτάσουν όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια. Αρχικά μπήκαν στο γήπεδο κρατώντας το τρόπαιο δύο εμβληματικές μορφές του ΠΑΟΚ, ο Κώστας Ιωσηφίδης και ο Γιώργος Κούδας, συνοδευόμενη από τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ Μάκη Γκαγκάτση.
Στη συνέχεια μπήκαν ένας-ένας οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, με τον αρχηγό του Δικεφάλου, Αντελίνο Βιεϊρί νια να μπαίνει τελευταίος στο γήπεδο από τους παίκτες του Δικεφάλου ακολουθούμενος από τον Ράζβαν Λουτσέσκου και φυσικά τον ισχυρό άνρδα των «ασπρόμαυρων», Ιβάν Σαββίδη.
Η μεγάλη στιγμή για τον ΠΑΟΚ έφτασε, με τον Μάκη Γκαγκάτση να παραδίδει το τρόπαιο στον Αντελίνο Βιεϊρίνια, που ύψωσε στον ουρανό της Θεσσαλονίκη το Κύπελλο του πρωταθλητή, δίνοντας το έναυσμα για την εκκίνηση των ξέφρενων πανηγυρισμών.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.