Τσίπρας προς Μητσοτάκη ”Δεν φταις εσύ τόσος είσαι…”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο πρωθυπουργός σήκωσε το γάντι στις επιθέσεις που δέχθηκε από τον πρόεδρο της Ν∆ για τα θέµατα «Πολάκης» και «κότερο» και σχολίασε στη δευτερολογία του, «Εχω συνειδητοποιήσει το βαθύ στρατηγικό και πολιτικό σας αδιέξοδο. ∆εν περίµενα όµως πραγµατικά ότι θα φθάνατε στο σηµείο εδώ να παριστάνετε τον Στέφανο Χίο της πολιτικής ζωής του τόπου. Αυτό το κατάντηµα δεν το περίµενα ποτέ. Οµως η κατάληξη της κατηφόρας είναι ο πάτος. Τον πιάνετε σήµερα. Είµαι 11 χρόνια στην πολιτική ζωή. ∆εν µπήκα πλούσιος και δεν έγινα πλούσιος. Και είσαι πολύ λίγος εσύ για να µιλάς για την ελίτ και τους πολλούς σε µένα. Που προέρχεσαι από µία πολιτική οικογένεια που έγινε ζάπλουτη µε την πολιτική. ∆εν έχω να κρύψω τίποτα. Ούτε µετοχές ούτε τίποτα. Αφήστε τα fake news».

Ειδικά για τις σχέσεις του µε την οικογένεια Παναγόπουλου ο κ. Τσίπρας είπε: «Είµαι 4,5 χρόνια πρωθυπουργός. Τίποτα δεν είναι κρυφό. Είναι γνωστό σε όλους ότι ο θανών Παναγόπουλος ουδέποτε ασχολήθηκε µε τη διαπλοκή. Σε όλους ήταν γνωστό ότι τον ∆εκαπενταύγουστο ήσασταν σε ελικόπτερα µε καναλάρχες. Φιλοξενήθηκα τον ∆εκαπενταύγουστο σε σκάφος της συνεργάτιδός µου. Εγώ θα σας έδινα φωτογραφίες και σέλφι και µε ψαροντούφεκο, θα σας έδινα για να µη βάζετε το παρακράτος σας για να υποκλέψετε στιγµές της προσωπικής µου ζωής. ∆εν κρύβω τίποτα, ούτε γνωριµίες ούτε συνεργάτες. ∆εν έχω εξοχικό στην Τήνο µεσοτοιχία µε τον Χριστοφοράκο, ούτε το σπίτι του Βολταίρου, και δεν χρηµατοδοτεί τον οικογενειακό µου προϋπολογισµό άγνωστη offshore που χρηµατοδοτεί και το “Πρώτο Θέµα”. Και δεν έχω κουµπάρο τον Μαρινάκη που διώκεται για ναρκωτικά».

Σε ό,τι αφορά, δε, τις αιτιάσεις του προέδρου της Ν∆ για το Μάτι, ο πρωθυπουργός σχολίασε καυστικά: «Εγώ µίλησα για την τυµβωρυχία του θέµατος, κάνοντας αναφορά σε ξαναζεσταµένο φαγητό, όχι για τους θανάτους των ανθρώπων. Τώρα λέτε ότι πάθατε ηθικό σοκ επειδή ο Πολάκης αντιµετώπισε τον συµπαθή Κυµπουρόπουλο επικοινωνιακά εσφαλµένα. Εσείς δεν πάθατε σοκ που ο στενός σας σύµβουλος Νίκος Γεωργιάδης καταδικάστηκε για παιδεραστία και κατηγορείται για βιασµό ανηλίκου. Εχουµε και µικρά παιδιά»…

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.