Αυτή είναι η Αγγλοκύπρια που χάθηκε στην Ικαρία

Facebook
Twitter
LinkedIn

Μεγάλη διαδικτυακή κινητοποίηση, εκτός από τις επίγειες και εναέριες έρευνες στην Ικαρία, βρίσκεται σ’ εξέλιξη για εντοπισμό της 35χρονης Αγγλοκύπριας Ναταλης Kριστοφερ, της οποίας χάθηκαν τα ίχνη της στο ελληνικό νησί, χθες το πρωί.

Φίλοι της 35χρονης με αναρτήσεις απευθύνουν έκκληση προς όλους να συνδράμουν σε εντοπισμό της. Παράλληλα, δημοσιεύεται η φωτογραφία της σε μια προσπάθεια πιο εύκολου εντοπισμού της.

Υπενθυμίζεται ότι όλα άρχισαν χθες το πρωί, στις 10:00, όταν ο Κύπριος φίλος της διαπίστωσε ότι απουσιάζει από το χώρο όπου διέμεναν. Μετά από επικοινωνία που είχε άμεσα μαζί της, η Αγγλοκύπρια του ανέφερε ότι πήγε για τρέξιμο. Ωστόσο, εκείνη ήταν και η τελευταία στιγμή που άκουγε την σύντροφό του. Ο Ε/κ σύντροφός της δήλωσε την εξαφάνισή της στις 12:40 της Δευτέρας και έκτοτε εκείνη αναζητείται. Διέμεναν  σε ξενοδοχείο κοντά στον οικισμό Κεραμέ, ενώ στις 5 η ώρα εχθές, ήταν προγραμματισμένο να ταξιδέψουν αεροπορικώς για την Κύπρο μέσω Αθήνας.

Ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας, Θεόδωρος Χρονόπουλος, σε δηλώσεις του στο Sigmalive τόνισε ότι στην Ικαρία υπάρχει σε εξέλιξη από χθες, μεγάλη κινητοποίηση προς εντοπισμό της 35χρονης Βρετανίδας.

 



Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.